Home

Programma Route H

Mooie routes door een regio waar genoeg te ontdekken en te beleven is. De routes gaan door prachtige natuurgebieden. Geniet van de rust, ruimte en natuur en tevens twee mooie steden in de provincie Gelderland, namelijk Nijmegen en Arnhem. Vanuit beide steden, met elk een geheel eigen karakter, bent u zo in de natuur en zijn er prachtige fietstochten te maken.

Nijmegen, oudste stad van Nederland met enerzijds het rivierenlandschap tussen Maas en Waal, met ruige natuurgebieden zoals de Ooijpolder en de Millingerwaard. Anderzijds het fascinerende heuvellandschap waarin Beek-Ubbergen, Berg en Dal, Groesbeek en Mook verscholen liggen.

Arnhem, de groene en creatieve hoofdstad van de provincie Gelderland, een bruisende stad die veel te bieden heeft met o.a. Koninklijke Burgers’ Zoo of het Nederlands Openluchtmuseum. Arnhem ligt middenin een spectaculaire groene omgeving, met aan de ene kant de Veluwe en aan de andere kant het uiterwaardgebied.

Ga op ontdekking door bossen en polders, over heide en dijken en langs rivieren of door boomgaarden en overnacht in de buurt van de steden Nijmegen en Arnhem.

Keer terug naar menu Route H