Home

Route H van dag tot dag

TIP:
Er zijn meerdere routes in zowel Nijmegen als Arnhem mogelijk en beide steden zijn zeker het bezoeken waard, dus als u meer tijd heeft, waarom dan niet een of meerdere nachten verlengen en meerdere routes fietsen in deze prachtige omgeving?

dag 1 aankomst in Nijmegen
Deze fietsvakantie begint in Nijmegen-Cuijk of Nijmegen De Molenhoek. Voor beide hotels geldt dat het een ideale uitvalbasis is voor een fietstocht in de omgeving. Indien u op tijd aankomt kunt u nog een mooie fietstocht in de omgeving maken of wellicht kiest u ervoor om alvast de oudste stad van Nederland te verkennen.

dag 2 fietsroute Nijmegen - Arnhem (ca. 50 km)
Indien gewenst kunt u vandaag eerst naar Nijmegen fietsen en de stad bekijken of u start na een heerlijk ontbijt met de fietstocht naar het volgende Van der Valk hotel, namelijk hotel Arnhem, gelegen aan de rand van het sportcentrum Papendal. Al fietsend langs de rivieren en over de dijken heeft u een prachtig uitzicht over de uiterwaarden met de gezellige dorpen en idyllische dijkhuisjes. Fietsen en genieten gaan hier prima samen!

dag 3 dagje Arnhem (diverse opties)
Arnhem, bekend van de Slag om Arnhem, maar ook een stad met een prachtige dierentuin, het schitterende stadspark Sonsbeek, het Openluchtmuseum en gelegen aan de rand van de  Hoge Veluwe en Veluwezoom.

Aan u de keuze
vandaag: een dagje in en rondom de stad doorbrengen, een stuk van de Liberation Route fietsen of een mooie route over de Posbank fietsen in het Nationaal Park Veluwezoom waar u kunt genieten van uitgestrekte bossen en heidevelden, van rust en van stilte.
Een combinatie kan ook want de meeste routes zijn ook eenvoudig in te korten.

dag 4 fietsroute Arnhem - Nijmegen (ca. 50 km)
Vandaag de laatste etappe van deze fietsvakantie, van Arnhem terug naar Nijmegen. Vanzelfsprekend een andere route dan dag 2. Tevens de mogelijkheid om onderweg te pauzeren in een van de sfeervolle plaatsjes die ook bekend zijn van de Nijmeegse Wandelvierdaagse.

dag 5 terugreis vanuit Nijmegen
Na het ontbijt eindigt uw arrangement tenzij u heeft gekozen voor een verlengingsnacht. U kunt natuurlijke altijd kiezen om vandaag nog een mooie fietstocht in de omgeving te maken of wellicht heeft u een extra nacht bijgeboekt.

Vanuit hotel Cuijk zijn er diverse routes rond het 3 provinciënpunt Gelderland, Brabant en Limburg en heeft u voor hotel De Molenhoek gekozen dan fiets u zo naar de Mookerheide en De Mookerplas en kunt u zelf de uitdaging aangaan om de 7 heuvelen te bedwingen.