Home

Werkwijze Valkfietsvakanties

Afwisseling, gemak en comfort
Valkfietsvakanties is natuurlijk in samenwerking met Van der Valk Hotels. Wij boeken de accommodatie voor u en daarnaast zijn het bagagevervoer en de routes voor u geregeld. De organisatie van een evt. huurfiets (E-bike/hybride)...? Laat dat maar aan ons over, u heeft vakantie! Het enige dat u hoeft te doen is fietsen en genieten.

In een groep of individueel
Comfortabel in een goed gezelschap of individueel of lekker met zijn tweeën, het hele gezin, de familie of goede vrienden.

Betrouwbaar en vertrouwd
Op reis zorgen we goed voor u. In geval van problemen 24/7 voor u paraat. Wij hechten grote waarde aan persoonlijk en direct contact met u! Onze prijzen zijn helder en transparant. De prijs die is vermeld is de prijs die u betaalt. Wij rekenen geen boekings-, reserverings-, administratie- of andere bijkomende kosten.

Routes
Speciaal voor deze samenwerking zijn er diverse routes uitgestippeld die u langs mooie plaatsen voeren. De routes zijn speciaal zo samengesteld dat ze u van het ene hotel naar het andere hotel brengen. Vrijwel alle routes zijn rondritten, dus hetzelfde begin- en eind hotel waarbij u dus niet met de trein of bus terug hoeft te gaan naar de plek waar u begonnen bent.  Als basis voor de route geldt het fietsknooppunten netwerk en hierdoor kunt u de route vaak naar eigen inzicht ook nog inkorten of verlengen. Tijdens de fietstocht heeft u de mogelijkheid om interessante bezienswaardigheden en plaatsen te bezoeken. Deel uw eigen tijd in ... En ontdek mooie gebieden in Nederland op de fiets.

Aanvraag
Zodra u een reis boekt zullen wij de beschikbaarheid bij de desbetreffende hotels om beschikbaarheid op te vragen en ontvangt u binnen 1-2 werkdagen van ons een terugkoppeling van uw aanvraag.