Home

Alle informatie omtrent onze fietsen

U kunt uw eigen fiets meenemen. Indien u niet uw eigen fiets meeneemt, kunt u bij ons een fiets huren. Wij verhuren een groot scala aan fietsen. Voor ons aanbod, foto’s en informatie, verwijzen wij u door naar: https://www.dutch-biketours.nl/huurfietsen

Fietstas en stuurtas
Indien u een fiets huurt ontvangt u van ons ook een fietstas voor uw dagelijkse benodigdheden. Een hybride fiets is tevens voorzien van een stuurtasje.

Huurperiode
Uw huurfiets krijgt u bij de start van uw fietsvakantie, de avond vóór u naar huis vertrekt levert u de fiets weer in.

Voorwaarden huurfietsen

Verantwoordelijkheid en verzekeringen
U bent zelf verantwoordelijk voor diefstal van of schade aan de fiets of andere gehuurde attributen. Daarom adviseren wij u om voor de zekerheid bij uw reisverzekeraar na te vragen of diefstal en schade meeverzekerd zijn. Als u daarvoor niet verzekerd bent, dient u in geval van diefstal van of schade aan uw huurfiets etc. zelf de kosten te betalen.

Diefstalverzekering huurfietsen
U kunt uw fiets tegen diefstal laten verzekeren, waarvoor de volgende bedragen gerekend worden:

  • €3,- per hybride fiets, per dag
  • €6,- per elektrische fiets, per dag

Aanvulling: algemene voorwaarden verhuur en verzekering van huurfietsen.

Fietspechpas
Lekker fietsen en veel kilometers fietsplezier, dat wensen we u toe. Maar helaas is er een kans (hoe klein ook) op pech onderweg. Daarom is er de pech-onderweg-service via onze partner FietsNED. Deze service is € 2,75 per fiets per dag. U ontvangt een pechpas waarmee u als het ware altijd uw fietsenmaker bij de hand heeft, die u in geval van pech kosteloos verder helpt. Bij eigen fietsen betaalt u alleen de nieuwe onderdelen, bij huurfietsen dragen wij zorg voor de betaling.

De Pechhulppas geeft recht op kosteloze reparatie bij pech onderweg. Kan uw fiets op de pechlocatie niet gemaakt worden of geeft u er de voorkeur aan om teruggebracht te worden, dan vervoeren wij u en uw rijwiel.

Fietst u samen met iemand anders, dan vervoert FietsNED ook uw reisgenoot en diens fiets (max. 1 extra persoon). Samen uit, samen thuis!

Reparatiemateriaal
We raden u aan zelf reparatiemateriaal mee te nemen voor het geval u onverhoopt een lekke band zou krijgen. Kleine reparaties kunt u zelf uitvoeren of u gaat naar een fietsenmaker.

Uw huurfiets krijgt u bij de start van uw fietsvakantie, de avond vóór u naar huis vertrekt levert u de fiets weer in. U bent zelf verantwoordelijk voor diefstal van of schade aan de fiets of andere gehuurde attributen.

Fietsenstalling
Meer informatie over fietsenstallingen volgt.