Home

Programma Route K

Een fietsvakantie van de ene Bourgondische stad Breda naar een andere Bourgondische en gemoedelijke stad ’s Hertogenbosch. Tevens gaat een van de routes via de stad Tilburg, dus drie sfeervolle Brabantse steden met elk een eigen karakter in één fietsvakantie.

Iedere dag een mooie en afwisselende route. Al fietsend door diverse mooie natuurgebieden in een afwisselend Brabantse landschap, via diverse Brabantse dorpjes, langs karakteristiscke boerderijen, langs beken en door dennenbossen, heide en stuifzandgebieden

Wat te denken van een dagje Loonse en Drunense Duinen, een schitterend fietsgebied en het grootste aaneengesloten stuifzandgebied van Europa. Bovendien behoort een mooie route door de Oisterwijkse bossen en vennen tot de mogelijkheden en ook het prachtige natuurgebied, de Chaamse Bossen tussen Breda en Tilburg komen deze fietsvakantie aan bod.

Elke regio en fietsroute hebben zo z’n eigen charme. U heeft tijdens deze fietsvakantie in ieder geval volop de keuze in routes waarbij u kunt genieten van prachtige natuurgebieden, mooie steden en natuurlijk ook de Brabantse gastvrijheid. 

Keer terug naar menu Route K