Home

Route K van dag tot dag

TIP:
Er zijn meerdere routes in zowel Breda als ’s Hertogenbosch mogelijk en de beide steden zijn zeker het bezoeken waard, dus als u meer tijd heeft, waarom dan niet een of meerdere nachten verlengen en meerdere routes fietsen in deze prachtige omgeving ? U kunt bij boeking zelf aangeven waar en wanneer u graag een extra nacht wilt verblijven.

dag 1 aankomst in Breda
Deze fietsvakantie begint in het Van der Valk Princeville-Breda. U kunt vandaag alvast de omgeving verkennen en eventueel al de binnenstad van Breda bezoeken, afhankelijk van uw aankomsttijd. U ontvangt van ons in ieder geval na boeking een aantal suggesties.

dag 2 fietsroute Breda – ‘s Hertogenbosch  (50 km)        
Vandaag gaat de fietsroute van Breda naar ’s Hertogenbosch. Ontdek tijdens de fietsroute de dorpen met een gezellige sfeer vol gastvrijheid en gemoedelijkheid. Volop mogelijkheden om een gezellig terrasje aan te doen. Het is een route met afwisseling tussen stadjes en dorpen waarbij u fiets langs oude boerderijen, weilanden, akkers en door de bossen.

dag 3 dagje Loonse en Drunense duinen             
Na een heerlijk ontbijt weer de pedalen op voor een prachtige dag door de Loonse en Drunense duinen of u kiest ervoor om een dagje in en rondom de stad ’s Hertogenbosch door te brengen. Een combinatie van beide opties kan ook want beide routes zijn ook redelijk eenvoudig in te korten.

Nationale Park Loonse en Drunense Duinen, een bijzonder park met in het midden van het gebied ligt een van de grootste actieve stuifzandvlaktes van Europa. Het landschap is zeer afwisselend. De arme, droge stuifzanden staan in schril contrast met de voedselrijke, weelderig begroeide, zompige moerassen en weilanden.

Kiest u voor een dagje ’s-Hertogenbosch dan valt daar ook ontzettend veel te doen en beleven. Door haar veelzijdigheid stelt de stad niemand teleur. Bezoek de musea, maak een mooie stadswandeling eventueel in combinatie met een rondvaart en natuurlijk ook heerlijk om een hapje en drankje te nuttigen bij een van de knusse cafe's in de binnenstad

dag 4
fietsroute ’s Hertogenbosch - Breda (50 km)          
Vandaag fietst u van ‘s Hertogenbosch via Oisterwijk, Tilburg terug naar Breda. Een stukje van de Vincent van Gogh route, want de route gaat o.a. langs de plek waar vroeger zijn school stond. De geschiedenis en de toekomst ontmoeten elkaar hier want nu leren kinderen tekenen en schilderen in Vincent's Art Room. Tevens gaat de route door de Chaamse Bossen, een prachtig natuurgebied met mooie fietspaden en een landelijke route waarna u via Ulvenhout terugfietst naar het starthotel in Breda.

dag 5 terugreis vanuit Breda
Na het ontbijt eindigt uw arrangement tenzij u heeft gekozen voor een verlengingsnacht. U kunt natuurlijk altijd kiezen een extra dag/nacht, ook gedurende de route. En als u wilt en tijd heeft kunt u vandaag nog een mooie fietstocht in de omgeving maken, genoeg mogelijkheden!

Keer terug naar menu Route K