Home

Route L van dag tot dag

TIP:
Er zijn meerdere routes in zowel Eindhoven als Gilze-Tilburg mogelijk en deze plaatsen zijn zeker het bezoeken waard, dus als u meer tijd heeft, waarom dan niet een of meerdere nachten verlengen en meerdere routes fietsen in deze prachtige omgeving?

dag 1 aankomst in Eindhoven
Deze fietsvakantie begint in bij het Van der Valk hotel Eindhoven, gelegen in het groen van de Genneper Parken. Een ideale uitvalbasis voor een mooie fietstocht in de omgeving. Of wellicht kiest u ervoor om alvast de designstad van Nederland te verkennen. Na een actieve middag/avond kunt u tot rust komen in één van onze luxe kamers, waar u de volgende dag met een frisse start uw fietsvakantie kunt beginnen.

dag 2 fietsroute Eindhoven – Gilze/Tilburg   (ca. 55 km)
Indien gewenst kunt u vandaag eerst nog na heerlijk ontbijt de stad Eindhoven bekijken alvorens u de route gaat fietsen naar het volgende Van der Valk hotel, namelijk hotel Gilze/Tilburg. Geniet op de fiets van de prachtige omgeving in Eindhoven. De mooie bosrijke omgeving zorgt voor prachtige uitzichten en een heerlijke dag. Breng een bezoek aan Tilburg, een van de meest veelzijdige steden van Nederland. De stad bestaat uit mooie en bijzondere gebieden met een eigen charme en karakteristieke eigenschappen. Prima pauzeplek voordat u doorfietst naar het hotel in Gilze.

dag 3 dagje Breda  (ca. 55 km)  of dagje Baarle Nassau (ca. 52 km)
De omgeving rondom het hotel leent zich er uitstekend voor om er met de fiets op uit te gaan. Uitgestrekte landbouwgebieden worden omgrenst door prachtige heide- en boscomplexen. Oostelijk van het hotel treft men de Loonse en Drunense Duinen of de Oisterwijkse bossen en vennen, westelijk ligt de Baronie van Breda.

Aan u de keuze vandaag: een dagje naar Breda of een dagje naarBaarle Nassau.
Breda, de beste Binnenstad van Nederland 2017-2019! Een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Of u fietst naar het merkwaardigste dorp ter wereld, de Nederlandse gemeente Baarle-Nassau en de Belgische gemeente Baarle-Hertog: 30 stukjes België en Nederland die, in elkaar verweven, het dorp Baarle vormen.

dag 4  fietsroute Gilze/Tilburg - Eindhoven (ca. 70 km) 
De fietsroute van vandaag is een lange fietsroute en gaat terug naar de startlocatie in Eindhoven. Natuurlijk een andere route dan dag 2, maar eveneens via een aantal Brabantse dorpjes en door bijzondere natuurgebieden.
Terug naar Eindhoven waar genoeg te ontdekken is. Wellicht wilt u nog de stad verkennen, een mooie wandeling maken, een museum bezoeken of een terrasje pakken alvorens u weer gaat inchecken bij hotel Eindhoven.

dag 5 terugreis vanuit Eindhoven of nog dagje fietsroute Eindhoven (rondje)
Na het ontbijt eindigt uw arrangement tenzij u heeft gekozen voor een verlengingsnacht. U kunt natuurlijke altijd kiezen een extra dag/nacht, ook gedurende de route en wellicht wilt u voordat u naar huis gaat nog een rondje Eindhoven fietsen. Er zijn genoeg mogelijkheden in de omgeving van het hotel.

Keer terug naar menu Route L