Home

Route D van dag tot dag

TIP:
Er zijn meerdere routes in zowel Uden-Veghel, Eindhoven als Gilze-Tilburg mogelijk en deze plaatsen zijn zeker het bezoeken waard, dus als u meer tijd heeft, waarom dan niet een of meerdere nachten verlengen en meerdere routes fietsen in deze prachtige omgeving?

dag 1 aankomst in Eindhoven

Deze fietsvakantie begint in bij het Van der Valk hotel Eindhoven, gelegen in het groen van de Genneper Parken. Een ideale uitvalbasis voor een mooie fietstocht in de omgeving. Of wellicht kiest u ervoor om alvast de designstad van Nederland te verkennen. Na een actieve middag/avond kunt u tot rust komen in één van onze luxe kamers, waar u de volgende dag met een frisse start uw fietsvakantie kunt beginnen.

dag 2 fietsroute Eindhoven – Gilze/Tilburg   (ca. 55 km)
Indien gewenst kunt u vandaag eerst nog na heerlijk ontbijt de stad Eindhoven bekijken alvorens u de route gaat fietsen naar het volgende Van der Valk hotel, namelijk hotel Gilze/Tilburg. Geniet op de fiets van de prachtige omgeving in Eindhoven. De mooie bosrijke omgeving zorgt voor prachtige uitzichten en een heerlijke dag.  

dag 3 dagje Breda  (ca. 55 km)  of dagje Baarle Nassau (ca. 52 km)
De omgeving rondom het hotel leent zich er uitstekend voor om er met de fiets op uit te gaan. Uitgestrekte landbouwgebieden worden omgrenst door prachtige heide- en boscomplexen. Oostelijk van het hotel treft men de Loonse en Drunense Duinen of de Oisterwijkse bossen en vennen, westelijk ligt de Baronie van Breda.

Aan u de keuze vandaag: een dagje naar Breda of een dagje naarBaarle Nassau.
Breda, de beste Binnenstad van Nederland 2017-2019! Een sprankelende, gezellige Brabantse stad met een sfeervol, historisch stadshart. Of u fietst naar het merkwaardigste dorp ter wereld, de Nederlandse gemeente Baarle-Nassau en de Belgische gemeente Baarle-Hertog: 30 stukjes België en Nederland die, in elkaar verweven, het dorp Baarle vormen.

dag 4  fietsroute Gilze/Tilburg - Uden (ca. 72,5 km) 
De fietsroute van vandaag gaat van Gilze/Tilburg naar Uden. Genieten van “Hartje Brabant” en de vele idyllische Brabantse dorpjes en met een bezoek aan Tilburg, een van de meest veelzijdige steden van Nederland. De stad bestaat uit mooie en bijzondere gebieden met een eigen charme en karakteristieke eigenschappen. De route eindigt vandaag in Uden, gelegen in een bosrijke omgeving en in het natuurgebied de Maashorst.

dag 5 dagje Oss (ca. 47,5 km) of dagje Ravenstein (ca. 60 km)
De prachtige omgeving van Hotel Uden-Veghel kunt u op vele manieren ontdekken.
Heerlijk om natuurlijk fietsend het mooie Brabantse landschap ontdekken? Ontdek De Maashorst en Uden, via onder andere door de Bedafse Bergen en eventueel Volkel of fiets een van de routes die wij voor u hebben uitgezet, een dagje ofeen dagje Ravenstein. De pittoreskeVestingstad Ravenstein met maar liefst 81 Rijksmonumenten is zeker een bezoekje waard. Of kies voor een bezoek aan stedelijk en gastvrij Oss, een bruisende stad en de dorpse gastvrijheid.

dag 6 fietstocht Uden – Eindhoven (ca. 55 km)
Vandaag de laatste etappe van deze fietsvakantie, van Uden terug naar Eindhoven. Ontdek nog een stuk van het natuur gebied De Maashorst en de omgeving van de stad Uden en omgeving met elkaar verbindt. Tevens de mogelijkheid om nog een stop in Eindhoven te maken alvorens u weer terugfiets naar uw startlocatie, het Van der Valk hotel Eindhoven.

dag 7 terugreis vanuit Eindhoven
Na het ontbijt eindigt uw arrangement tenzij u heeft gekozen voor een verlengingsnacht. U kunt natuurlijke altijd kiezen een extra dag/nacht, ook gedurende de route.

Keer terug naar menu Route D