Geniet van Last Minute hotels

Wilt u spontaan genieten van een hotelovernachting? Bekijk dan de last minute hotelaanbiedingen van Van der Valk. De hotels bieden verschillende kamers aan voor een voordelige prijs. Dit is ideaal voor als u op korte termijn wilt genieten met uw partner, familie of vrienden.

Heeft u nog geen idee naar welk Van der Valk hotel u wilt? Door het ruime aanbod is er voor ieder wat wils. Zo hebben de hotels zowel hotelaanbiedingen als last minute deals. Kies bijvoorbeeld voor een nachtje weg aanbiedingen of voor als u niet persé op korte termijn weg wilt een stedentrip.

Binnen- en buitenland

Het aanbod wisselt geregeld en beschikt over hotels in binnen- en buitenland. Zo kunt u een plaats bezoeken, waar u misschien nog nooit eerder bent geweest. Ga voor een hotel midden in de bossen of juist voor een hotel midden in de stad. In de omgeving van de Van der Valk hotels valt er genoeg te beleven voor zowel jong als oud. Maak een heerlijke boswandeling of breng een bezoek aan een dierentuin, pretpark of museum.

Vroegboekkorting en deals

Naast de last minute hotelaanbiedingen, bieden de hotels ook vier keer per jaar vroegboekkorting aan. Tijdens de Vroege Toekan Weken boekt u twee weken lang tegen een extra voordelig tarief. Zo kunt u genieten van een overnachting inclusief een uitgebreid ontbijt. Wilt u toch liever een compleet verzorgd verblijf? Bekijk dan het aanbod van diverse arrangementen, waaronder bijvoorbeeld het wellness arrangement of het culinair arrangement.

Eigen suite en extra’s

Heeft u behoefte aan wat extra luxe tijdens uw verblijf? Wat dacht u van uw eigen suite met eigen bubbelbad of sauna? Boek dan een suite bij Van der Valk en geniet van een ontspannen verblijf. Wilt u graag s ’ochtend wat langer blijven liggen? Dan kunt u gebruik maken van de roomservice van het hotel. Zo kunt u optimaal genieten van uw eigen suite.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor nieuwsbrief, waardoor u wekelijks op de hoogte wordt gehouden van de leukste deals. Bij inschrijving op de Valk Verrast kunt u alle nieuwsbrieven ontvangen of een keuze maken op basis van uw hotel interesse.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief