Kamer boeken bij Parkhotel Schloss Meisdorf

VAN DER VALK PARKHOTEL SCHLOSS MEISDORF

Heeft u altijd al een keer willen overnachten in kasteel? Bij Van der Valk Parkhotel Schloss Meisdorf heeft u deze mogelijkheid! Sinds 2001 beschikt het hotel midden in het Harzgebergte over een eigen 18-holes golfbaan, een wellness en een ruim kasteelpark gelegen midden in de natuur. Zoals veel Van der Valk hotels, zal dit hotel u uw een unieke ervaring laten beleven! 

Bijzondere locatie

Midden in het mooie Harzgebergte vindt u Parkhotel Schloss Meisdorf. Met verschillende gebouwcomplexen is het een uniek kasteelpark! Bent u een golfliefhebber of wilt u graag leren golfen? Dan is dit Van der Valk hotel een echte aanrader! Na een potje golf is het tijd om heerlijk te ontspannen. Neem een duik in het zwembad of boek een wellnessbehandeling en laat u helemaal in watten leggen. Wilt u er graag een dagje op uit? Dan zijn er talloze excursiebestemmingen waar u de mooiste plekken ontdekt! 

Overnachten in een kasteel

Het Parkhotel Schloss Meisdorf beschikt over 78 comfortabel kamers. Wanneer u uzelf in een sprookje wilt wanen, zijn de historische kamers de perfecte keuze voor u. De hotelkamers beschikken over gratis WiFi, een flatscreen tv en een grote badkamer met douche of ligbad.

Eten en drinken

Bij restaurant ‘’Altes Schloss’’ kunt u kiezen uit heerlijke regionale en internationale gerechten. Met het grote zonneterras van het hotel heeft u de kans om te genieten van zowel het culinaire eten als de zon! Bij Parkhotel Schloss Meisdorf kunt u de dag perfect afsluiten met een drankje in de hotelbar.

Vergaderen

Parkhotel Schloss Meisdorf biedt mogelijkheden voor een bijzondere ervaring voor een bijvoorbeeld een evenement of bruiloft met maximaal 80 personen. Uw huwelijksfeest wordt een onvergetelijke dag in dit historische pand. Van een kleine bruiloft tot een groot feest, alles is mogelijk!

Contact

24 uur, 7 d/w bereikbaar +49 34743 98 0+49 34743 98 0 (Lokaal tarief)

Parkhotel Schloss Meisdorf

Allee 5
D-06463 Meisdorf

meisdorf@vandervalk.de

Plan route

Blijf op de hoogte