VOORDELIG OVERNACHTEN BIJ VAN DER VALK PARKHOTEL SCHLOSS MEISDORF

Wilt u zich voor een leuke prijs laten onderdompelen in romantiek? Bekijk dan onderstaande aanbiedingen bij Van der Valk Parkhotel Schloss Meisdorf. Het kasteellandgoed ligt midden in het romantische Selketal, een van de mooiste valleien van Duistsland. U kunt hier genieten van het veelzijdige landschap met een rijk aanbod aan kastelen en burchten.

1 nacht
2 of meer nachten


Benieuwd naar alle deelnemende hotels? Bekijk hier het aanbod van alle hotels

Ontdek de legendarische omgeving

Het kasteellandgoed Meisdorf ligt aan de voet van het uit de elfde eeuw stammende Burcht Falkenstein, aan de straat van de romantiek. Indien u van een wandeling houdt kunt u dit prachtig stukje geschiedenis zelf bekijken en beleven. Naast Burcht Falkenstein zijn er nog honderden kastelen en burchten te vinden in de buurt van het landgoed, waardoor de omgeving als een waar sprookje aandoet.

Ultiem ontspannen tijdens uw verblijf

De regio is niet alleen ideaal voor actieve bezigheden, ontspannen kan hier ook erg goed! Van der Valk Parkhotel Schloss Meisdorf beschikt over een eigen wellness- en beautygedeelte bestaande uit een zwembad, twee sauna’s, voetbaden, een moderne ontspanningsruimte en drie behandelruimtes. U kunt tegen een meerprijs verschillende beautybehandelingen en massages reserveren. Daarnaast beschikt het kasteellandgoed ook over een 18-holes golfbaan, tennisbaan en speelplaats.

Geniet van een uitgebreid diner in ‘Altes Schloss’

In het restaurant van Parkhotel Schloss Meisdorf kunt u terecht voor internationale, maar ook regionale gerechten. Naast de reguliere menukaart worden er ook wekelijks wisselende gerechten en seizoenspecialiteiten geserveerd in het restaurant. Naast een à la carte diner, kunt u ook kiezen voor een van de buffetten. Uiteraard bent u in Altes Schloss ook van harte welkom voor een lunch of koffie & gebak.

Heeft u al zin gekregen in een verblijf in Van der Valk Parkhotel Schloss Meisdorf? Wacht dan niet langer en bekijk onderstaande aanbiedingen. Wie weet dwaalt u hier straks heerlijk door het romantische sprookje heen!

Ontdek meer over Hotel Meisdorf