Nachtje weg met jacuzzi bij Van der Valk

Zoekt u hotelsuite met jacuzzi? Van der Valk begrijpt maar al te goed hoe belangrijk het is om heerlijk tot rust te komen in een luxe suite. Maak volop gebruik van de faciliteiten in de suite met jacuzzi. Daarnaast kunt u ook in alle rust genieten van de wellnessfaciliteiten van het hotel voor extra ontspanning. Ga heerlijk stomen of warm op in de sauna. Tevens beschikken diverse hotels over een binnen- en/of buitenzwembad waar u een verfrissende duik kunt nemen. Kortom, wanneer u het hotel verlaat bent u volledig ontspannen en heeft u een relaxt nachtje weg met jacuzzi beleefd! 

Romantisch nachtje weg bij Van der Valk

Wilt een romantisch nachtje weg met jacuzzi? Dat is zeker mogelijk bij de Van der Valk hotels. Maak uw verblijf extra romantisch en verras uw partner met rozenblaadjes op de kamer of een flesje champagne! In alle luxe kunt u heerlijk bubbelen in de jacuzzi. U hoeft de kamer helemaal niet meer te verlaten wanneer u kiest voor roomservice. Tegen een meerprijs kunt u zowel ontbijt, lunch als diner laten bezorgen op de kamer. Zo kunt u echt even ontspannen en volop gebruik van de luxe in de hotelkamer.

Arrangementen bij Van der Valk

Naast het hebben van een luxe suite met jacuzzi, zijn er nog diverse andere manieren om uw nachtje weg of vakantie te vieren bij Van der Valk. Er is een ruime keuze aan arrangementen. Bezoek bijvoorbeeld een attractiepark of bezoek de steden in de omgeving van de hotels. Elk hotel biedt weer andere arrangementen, waardoor u uw verblijf helemaal naar uw wens kunt laten zijn. Wanneer u arriveert in een van de Van der Valk hotels na een gezellige dag weg, kunt u meteen aanschuiven in het restaurant. Hier kunt u genieten van diverse gerechten op de uitgebreide menukaart van het hotel. Kortom, bij Van der Valk zijn er genoeg mogelijkheden om te genieten van het hotel en de omgeving!