Pinksteren

Pinkster-arrangementen

Pinkster-arrangementen

De leukste arrangementen voor Pinksteren 2018

Zondag 20 en maandag 21 mei aanstaande is het Pinksteren. Een lang weekend om weer even lekker te kunnen ontspannen. Heb jij al plannen voor het pinksterweekend? Wil jij er gezellig tussenuit met het gezin en/of vrienden? Dat komt goed uit! Bekijk onderstaand de leukste pinksterarrangementen bij Van der Valk. Zo maak je Pinksteren 2018 onvergetelijk!

Weekendje weg?

Behoefte om er even helemaal tussenuit te gaan? Kies dan voor een ‘weekendje weg’ met een van de pinksterarrangementen bij Van der Valk. Bezoek een van de mooie steden in Nederland. Verblijf bijvoorbeeld in Apeldoorn of Arnhem. De Veluwe is namelijk een perfecte locatie om lekker te wandelen tijdens de Pinksterdagen. Of breng een bezoek aan Almelo, wandel door de Gravenallee en ontdek de historie van de stad. Of ga jij liever een weekendje weg naar het buitenland? Dan kan je de toerist uithangen in Spornitz, Duitsland. Een pinksterarrangement bij Van der Valk bestaat bijvoorbeeld uit:

  • 1 x overnachting in een van onze luxe en comfortabele kamers
  • 1 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x culinaire Pinksterbrunch
  • 1 x onbeperkt genieten van het Live Cooking Buffet op zaterdag

Erop uit!

De lente is in volle gang, de natuur staat weer in bloei en de temperaturen stijgen. Kortom, het is heerlijk weer voor een buitendag. Geniet van de mooie natuur en frisse lucht tijdens een lekkere wandeling of fietstocht door de natuur rondom een onze Van der Valk hotels. Na een dag in de buitenlucht kan je genieten van een sfeervol pinksterbuffet. Hierna is het tijd om te ontspannen in je luxe suite of hotelkamer. Na een goede nachtrust begin je de dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet. Zo ga je de dag weer fris en fruitig tegemoet!

Live Cooking buffetten

Wil je wel Pinksteren 2018 bij Van der Valk vieren, maar liever alleen culinair genieten? Dat kan! Bekijk dan de andere pinksteraanbiedingen bij Van der Valk. Bij onze hotels kan je namelijk onbeperkt genieten van heerlijke gerechten die vers worden bereid tijdens de uitgebreide pinksterbrunch, het pinksterbuffet of pinksterontbijt. Wil jij met het hele gezin genieten? Onze Van der Valk hotels organiseren ook leuke activiteiten voor kinderen, zodat zij niet constant stil hoeven te zitten en zich dus goed kunnen vermaken. Dat betekent een fijne Pinksteren bij Van der Valk voor de hele familie!

Liever een andere keer verblijven?

Is jouw pinksterweekend al volgepland, maar ben je wel toe aan een weekendje weg? Bij Van der Valk hotels zijn er het hele jaar door leuke aanbiedingen. Neem een kijkje op onze site en laat je inspireren!

Deelnemende hotels

Toon filters