Home

Vakantie

Vakantie

Verrassende vakantietrips bij Van der Valk

Wilt u genieten van een vakantie in Nederland, België of in het buitenland? De Van der Valk hotels en restaurants zijn niet alleen in Nederland te vinden, maar ook over de grens. Zo vindt u ook hotels in Frankrijk, Duitsland, Spanje, Bonaire en Curaçao en gaat u met een vertrouwd gevoel op vakantie.

Onvergetelijke vakantie

Veel Van der Valk hotels bieden een speciaal aanbod aan, waarmee u een onvergetelijke vakantie kunt beleven. U kunt kiezen voor een actief of een ontspannend verblijf door de diverse arrangementen en de steden waarin de hotels gevestigd zijn. Wandel bijvoorbeeld door de prachtige natuurgebieden, sla een balletje af op de golfbaan of ontdek deze vakantie alle bezienswaardigheden van een stad. Ontdek in welk land en stad u dit jaar uw vakantie wilt vieren met uw partner, gezin of vrienden.

Zonvakantie

Wilt u deze zomer de warmte opzoeken en wilt u een vakantiebestemming met zongarantie? Ontdek dan een van de Van der Valk hotels in Bonaire, Curaçao Zuid-Frankrijk of Spanje. Verblijft u het liefst in een eigen appartement voorzien van alle faciliteiten, met het hele gezin in een gezellige familiekamer of een luxe suite tijdens uw vakantie? Bekijk de mogelijkheden van de Van der Valk hotels. Ook in het buitenland kunt geniet u van de vertrouwde gastvrijheid van Van der Valk.

Stedentrip

Bent u meer op zoek naar een kort verblijf? Ontdek dan in een midweek of een weekend weg alles over de stad. Bezoek de bezienswaardigheden of struin de gezellige winkelstraatjes af en sluit de dag af op een terras. Bij welk Van der Valk hotel komt u tijdens uw vakantie genieten van een stedentrip? Bekijk alle steden.

Deelnemende hotels

Toon filters