Home

VAN DER VALK HOTEL HARDEGARIJP-LEEUWARDEN

Hotel Hardegarijp-Leeuwarden, quietly situated near Leeuwarden, is highly recommended for a one or multi day stay, both for business or family purposes.

1 night
2 or more nights

In het kleinschalige Van der Valk Hotel Hardegarijp-Leeuwarden overheerst een gezellig sfeer, waarbij rust en service voorop staan. Het hotel beschikt over 32 hotelkamers, waaronder 3 ruime comfort kamers en een restaurant. Het hotel is, met een bushalte op slechts 50 meter afstand en het treinstation op slechts 100 meter afstand, zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.  Bent u met de auto? Op de parkeerplaats van het hotel kunt u gratis parkeren. Voor de sportievelingen is het vervolgens mogelijk om bij het hotel een (elektrische) fiets te huren. Hiermee kunt u mooie fietstochten maken en tegelijkertijd de prachtige omgeving verkennen. Heeft u zelf een elektrische fiets bij zich? Het hotel beschikt over een overdekt fietsenhok met oplaadpunten, waar u de fiets kunt opladen.

Leeuwarden en omgeving

Van der Valk Hotel Hardegarijp-Leeuwarden ligt centraal in het prachtige Friesland en is rustig gelegen. Vanuit hier zijn alle uitstapjes in Friesland makkelijk en snel te bereiken. Neem bijvoorbeeld het nieuwe Fries Museum, het gezellige Dokkum, de uitgestrekte weilanden voor fietsliefhebbers of een dagje Ameland. Voor de shop- of stedenliefhebber ... Binnen 10 minuten rijafstand met de auto bent u in Leeuwarden, waar u gezellig kunt shoppen, een kop koffie op een terras kunt drinken of gewoon op uw gemak de stad kunt verkennen.