Verrassend leuk cadeau: Van der Valk Giftcard

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor een speciale gelegenheid, een verjaardag, kerst of Moederdag/Vaderdag? Verras uw dierbare met een Van der Valk Giftcard. Een giftcard die staat voor tientallen verrassende momenten bij Van der Valk Hotels & Restaurants wereldwijd. Met de kaart geeft u een heerlijk diner, luxe overnachting of een gezellig theaterbezoek cadeau.

Bekijk de Van der Valk hotels

Van der Valk cadeaubon bestellen

De Van der Valk Giftcard kunt u ter plekke bij de receptie van een van de hieronder genoemde hotels aanschaffen. Maar u kunt de kaart ook online bestellen. Na bestelling wordt het zo snel mogelijk naar het door u aangegeven adres verstuurd.

Bestel hier uw giftcard

Van der Valk Giftcard activeren

Heeft u de Van der Valk Giftcard online besteld en heeft u een activeringscode per e-mail ontvangen? Uit veiligheidsoverwegingen wordt de Van der Valk Giftcard niet geactiveerd verzonden. Na ontvangst is de giftcard eenvoudig te activeren. De activeringscode sturen wij uiterlijk 24 uur nadat de giftcard ter verzending aangeboden is bij PostNL naar het door de besteller opgegeven e-mailadres.

Activeer uw giftcard

Saldo controleren

Weet u niet wat het saldo op de giftcard is of wilt u het restante saldo opvragen? Dan kunt u dit controleren.

Controleer hier uw saldo

Van der Valk Giftcard inzetten

U kunt de Valk Giftcard zowel fysiek als online inzetten bij uw favoriete Van der Valk Hotel. Wanneer uw Valk Giftcard een lagere waarde heeft dan het te betalen bedrag, kunt u het resterende bedrag online met een andere betaalmethode afronden. De waarde van uw Valk Giftcard kan online niet in delen worden besteed. Per online betaling kunt u 1 Giftcard inzetten. Indien u meerdere Giftcards wenst in te zetten op uw reservering, kunt u de overige Giftcards meenemen naar het hotel. Deze kunt u bijvoorbeeld inzetten op een heerlijke lunch of diner.

Geldigheid

Met de Van der Valk Giftcard kunt u bij alle Van der Valk Hotels & Restaurants betalen. De waarde van de giftcard kan worden opgeladen tot elk gewenst bedrag tussen de €5,00 en €250,00. Het saldo op de kaart is 5 jaar geldig, kan in delen worden besteed en kan niet contant worden uitbetaald.

Contactgegevens

Van der Valk Diensten Centrum BV
Stationsweg 91 
3621 LK Breukelen
Nederland
Telefoon: 0031 (0) 88-024 64 40
E-mail: info@valkgiftcard.com

Meest gestelde vragen

Van der Valk hotels

Deelnemende hotels

Toon filters