Hotels met zwembad

Wanneer u overnacht in een Van der Valk hotel, mag u als gast gratis gebruik maken van de faciliteiten zoals het zwembad of de wellness. De hotelfaciliteiten zijn in ieder hotel verschillend, maar u vindt in veel Van der Valk hotels een zwembad. Of u nu op zoek bent naar een rustgevende vakantie of gewoon even een nachtje weg wilt, een hotel met zwembad biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten. Zo kunt u sportief baantjes trekken of gewoon even lekker in het water dobberen. Kom heerlijk ontspannen, relaxen en genieten in een Van der Valk hotel met zwembad.

Hotels met zwembad in Nederland

In Nederland zijn tal van prachtige Van der Valk hotels met zwembaden te vinden. Voor zomerse dagen beschikken een aantal hotels over een heerlijk buitenzwembad, op bijvoorbeeld een dakterras of zelfs in een uitgebreide wellnesstuin. Maar ook op winterse dagen bent u bij Van der Valk aan het juiste adres. In de meeste wellness ruimtes van onze hotels kunt u namelijk een duik nemen in het verwarmde binnenzwembad en vervolgens heerlijk tot rust komen in de sauna. Voor ultieme ontspanning hoeft u dus niet ver weg, want u kunt optimaal genieten in een hotel met zwembad in Nederland.

Hotels met zwembad buiten Nederland

Wilt u toch liever over de grens kijken? Ook in het buitenland hebben wij genoeg hotels met zwembad. Kies bijvoorbeeld voor een hotel met zwembad in Duitsland of andere nabijgelegen. Voor wie nog verder weg wilt zijn er ook hotels met zwembad te vinden in onder andere Spanje, Zuid-Frankrijk en in het Caribisch gebied. Geniet van het lekkere weer, de cultuur, het eten en de bezienswaardigheden, terwijl u verblijft in een heerlijk hotel met zwembad.

Vind een hotel met binnen- of buitenzwembad

Bent u benieuwd welk Van der Valk hotel een zwembad heeft? Bekijk dan hieronder het aanbod van een Valk hotel met zwembad in Nederland, België, Frakrijk, Duitsland, Spanje, Bonaire of Curaçao. Of u nu de voorkeur geeft aan een verwarmd binnenzwembad of wilt zonnebaden naast een buitenzwembad, onze hotels bieden voor ieder wat wils.

Deelnemende hotels

Toon filters
Zit er een zwembad bij de wellness?

De meeste Van der Valk hotels beschikken over zowel een zwembad als een wellness ruimte. Boek bijvoorbeeld meerdere nachten weg en genieten volop van alle faciliteiten in een van de hotels en komt volledig uitgerust thuis.

Welke faciliteiten zijn er naast de fitness aanwezig in het hotel?

Het aanbod van faciliteiten verschilt per hotel. In de meeste hotels vindt u een wellness met sauna en mogelijkheden voor beautybehandelingen of een massage in de beautysalon.

Beschikken de Van der Valk hotels over een binnen- en buitenzwembaden?

De meeste Van der Valk hotels bieden een verwarmd binnenzwembad aan. De Van der Valk hotels in het zonnige buitenland beschikken zelfs over zwembaden buiten!

In welke landen kan ik een hotel met zwembad boeken?

Bij Van der Valk kunt u hotels met zwembad boeken in Nederland, maar ook in andere landen zoals België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en zelfs in het Caribische gebied.

Wat zijn de voordelen van een hotel met zwembad?

Een hotel met zwembad biedt tal van voordelen, zoals ontspanning na een lange dag, de mogelijkheid om te sporten en een leuke activiteit voor de kinderen. Daarnaast voegen zwembaden vaak een vleugje luxe toe aan uw verblijf.

Tussen welke hotels met zwembad kan ik kiezen in Nederland?

In Nederland kunt u kiezen uit een breed scala aan hotels met zwembaden. Van luxe wellnesresorts tot gezellige familiehotels, er is altijd een optie die bij uw wensen past.