Genieten in een hotel met zwembad!

Wanneer u overnacht in een Van der Valk hotel dan mag u als gast gratis gebruik maken van de faciliteiten zoals het zwembad of de wellness. De hotelfaciliteiten zijn in ieder hotel verschillend, maar u vindt in veel Van der Valk hotels een zwembad. Zo kunt u baantjes trekken of gewoon even lekker in het water dobberen. Kom heerlijk ontspannen, relaxen en genieten in een Van der Valk hotel met zwembad.

Hotel met zwembad Nederland

De zwembaden bij een Van der Valk hotel kunnen zowel binnen- als buitenzwembaden zijn. De meeste buitenlandse Van der Valk hotels hebben een heerlijk buitenzwembad en in de meeste Van der Valk hotels in Nederland kunt genieten in een binnenzwembad. Zo vindt u bijvoorbeeld een zwembad bij de wellness of op het dakterras van het hotel. In de meeste wellnesscentra van de hotels kunt u een duik nemen in het verwarmde binnenzwembad en vervolgens tot rust komen in de sauna. Tijdens uw verblijf bij Van der Valk hotels kunt u ook kiezen voor een heerlijke massage. Zo kunt u ontspannen en uitgerust thuiskomen van een heerlijk nachtje weg. Kortom, een goede reden om een hotel met zwembad en een wellness te kiezen. 

Van der Valk met zwembad en overnachting

Wilt u meerdere nachtjes weg? Dan is wellicht een wellnessarrangement iets voor u! Met dit arrangement bent u een of meerdere dagen weg en wordt u compleet in de watten gelegd. Bent u meer op zoek naar een actiever uitstapje? Verken dan de omgeving met een 3=2 arrangement en overnacht voordelig bij Van der Valk met zwembad. Het 3=2 arrangement is perfect als u de stad wilt ontdekken en wilt ontspannen in het hotel.

Bent u benieuwd welk Van der Valk hotel een zwembad heeft? Bekijk dan het aanbod van een Valk hotel met zwembad in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Bonaire of Curaçao.

Deelnemende hotels

Toon filters
Zit er een zwembad bij de wellness?

De meeste Van der Valk hotels beschikken over zowel een zwembad als een wellness ruimte. Boek bijvoorbeeld meerdere nachten weg en genieten volop van alle faciliteiten in een van de hotels en komt volledig uitgerust thuis.

Welke faciliteiten zijn er naast de fitness aanwezig in het hotel?

Het aanbod van faciliteiten verschilt per hotel. In de meeste hotels vindt u een wellness met sauna en mogelijkheden voor beautybehandelingen of een massage in de beautysalon.

Beschikken de Van der Valk hotels over een binnen- en buitenzwembaden?

De meeste Van der Valk hotels bieden een verwarmd binnenzwembad aan. De Van der Valk hotels in het zonnige buitenland beschikken zelfs over zwembaden buiten!