Gratis parkeren Van der Valk

Blijft u bij één van onze Van der Valk hotels overnachten, dan kunt u bijna altijd gratis parkeren op de ruime parkeerplaatsen voor het hotel. Er zijn genoeg gratis parkeerplaatsen, ook als u komt voor een diner in één van onze restaurants of een vergadering in onze zalen.

Hotels met laadpaal

Aan elk voertuig is gedacht, naast uw auto is er ook ruimte voor uw bus of uw fiets. En omdat we bij Van der Valk veel waarde hechten aan het milieu, hebben we daarom bij de meeste van onze hotels ook elektrische laadpalen beschikbaar. Gratis parkeren én de auto opladen terwijl u geniet van uw overnachting of een gezellig diner bij één van onze hotels, zo kunt u na uw bezoek binnen no-time weer op pad.

Parkeergarage

Wist u dat sommige Van der Valk hotels beschikken over een overdekte parkeergarage? Vaak kunt u hier gratis of tegen een kleine vergoeding parkeren. Zo staat uw auto lekker warm en droog in de winter en heeft u geen gedoe met ramen krabben. In de zomer profiteert u juist weer van een koele auto, doordat deze de hele dag in de schaduw kan staan.

Betaald parkeren

Bij de meeste van onze hotels kunt u altijd gratis parkeren, helaas is het bij enkele hotels niet mogelijk. Parkeren bij onderstaande hotels is betaald:

  • Hotel Amsterdam-Amstel
  • Hotel Brussels Airport
  • Van der Valk Hotel Gent
  • Palace Hotel Noordwijk
  • Van der Valk Hotel Sélys Liège
  • Hotel Mechelen

Vaak zijn de eerste 3 uur gratis parkeren, daarna betaalt u hier een tarief vanaf € 3 per uur. Dit kan per hotel verschillen, we raden u aan om de hotelwebsite te bezoeken voor de meest actuele informatie.

Bij enkele hotels, zoals bij Theaterhotel Almelo, zijn er wel een beperkt aantal gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Indien deze vol zijn, kunt u uitwijken naar parkeergarages in de omgeving. In sommige gevallen krijgt u van het hotel een uitrijkaart zodat u zelfs buiten het hotel toch gratis kunt parkeren. Er is helaas geen mogelijkheid om een parkeerplaats vooraf te reserveren. Het parkeren is op basis van beschikbaarheid.

Bekijk hier onze hotels