Zalen huren Van der Valk

Bent u geïnteresseerd in het huren van een zaal of meerdere zalen? Dan vindt u bij Van der Valk een breed aanbod aan diverse zalen. Of u een zaal voor een congres of voor een bruiloft zoekt, bij de Van der Valk hotels heeft u genoeg mogelijkheden om dit te organiseren. De locaties zijn verspreid over heel Nederland en goed bereikbaar. Daarnaast kunt u vrijwel bij alle Van der Valk hotels gratis parkeren. Reist u met het openbaar vervoer? Dan zijn er ook verschillende hotels gemakkelijk te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Kortom, ideaal om een zaal of meerdere zalen te huren bij Van der Valk.

De ideale zaal voor een vergadering, congres of event vindt u bij Van der Valk! De ervaren salesmedewerkers in de hotels kunnen u een onbezorgde dag met de juiste uitvoering verzorgen. Het salesteam denkt graag met u mee over de voorbereidingen en de uitvoering van uw dag. Er zijn bijvoorbeeld verschillende mogelijkheden om te kiezen uit vergaderarrangementen maar ook maatwerk behoort tot de keuzes. Met de luxe en moderne vergaderfaciliteiten bij Van der Valk is het organiseren van een event, congres of vergadering al snel een meerwaarde van uw dag of dagen. Daarnaast bieden de Van der Valk hotels de mogelijkheid om in overleg eventueel hotelovernachtingen te boeken voor uw gasten. Ideaal voor als u een meerdaags event of congres organiseert.

Lunchen of dineren bij Van der Valk

Bij Van der Valk kunt u ervoor kiezen om naast een vergadering, event of congres te genieten van de culinaire keuken. Heeft u pauze of bent u klaar met uw dag vol met informatie? Dan kunt u bijvoorbeeld aanschuiven in het restaurant voor heerlijk gerechten op het Live Cooking buffet. Kiest u er liever voor om à la carte te lunchen of dineren? Dan beschikken de Van der Valk hotels over sfeervolle restaurants met keus uit de lekkerste gerechten!