Feestzaal bij Van der Valk

Bent u op zoek naar een geschikte feestzaal voor uw feest, bruiloft of een ander evenement? Dan bent u bij Van der Valk op het juiste adres! Met een groot aanbod aan diverse zalen, zit er voor iedere type gelegenheid wel iets passends bij. U vindt Van der Valk hotels verspreid door heel Nederland en zijn goed te bereiken met de auto of met openbaar vervoer.

Van der Valk feestlocatie

De ideale feestzaal voor uw feest vindt u bij Van der Valk! De ervaren salesmedewerkers van de hotels kunnen u helpen met het voorbereiden en uitvoeren van uw feest om u zo van een onbezorgde dag te voorzien. Ook zijn er verschillende mogelijkheden waar u uit kunt kiezen om uw feest aan uw wensen te laten voldoen. Zo kunt u kiezen uit verschillende arrangementen met hapjes en drankjes, maar er is ook de mogelijkheid om zelf een assortiment samen te stellen met hulp van onze experts. 

Feestlocatie met overnachting

In overleg bieden de Van der Valk hotels ook de mogelijkheid om een overnachting te boeken voor u en uw gasten. Dit is ideaal voor als u een meerdaags feest heeft of voor als u vanaf de feestlocatie niet ver meer naar huis wilt reizen.   

Lunch of diner tijdens uw event

Naast een feestzaal kunnen de zalen bij Van der Valk ook worden gebruikt voor een congres, vergadering of ander event. De zalen zijn namelijk voorzien van luxe en moderne vergaderfaciliteiten. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om tijdens uw pauze of na uw vergadering aan te schuiven in het restaurant, waar u kunt genieten van de culinaire keuken. Kies voor het Live Cooking buffet of een à la carte lunch of diner. In de sfeervolle restaurants van Van der Valk kunt u kiezen uit de lekkerste gerechten.