E-Chopper bij Van der Valk

Volledig ontspannen de omgeving van uw favoriete Van der Valk Hotel verkennen? Stap op de E-Chopper; de elektrische scooter 2.0. Steeds meer Van der Valk Hotels beschikken over deze, op een Amerikaanse lowrider geïnspireerde snorfiets. Een stoere verschijning, comfortabel en vooral ontzettend leuk!

Erop uit!

Kijkt u er ook altijd naar uit? Een heerlijke hotelovernachting bij Van der Valk, genieten van een uitgebreid ontbijt en daarna op avontuur. Of uw voorkeur nou uit gaat naar een prachtige stad of bijzonder natuurgebied, er is altijd genoeg te beleven. Onze hotels bieden de beste faciliteiten om onbezorgd en veilig op pad te gaan, zoals fijne fietsen of e-bikes. Op steeds meer locaties is daar een nieuw, en direct al geliefd vervoersmiddel aan toegevoegd: de E-Chopper!

Over de E-Chopper

Met zijn dikke banden en hoog stuur is de E-Chopper een blitse verschijning, misschien heeft u ze al eens voorbij zien komen. Onze tip voor uw volgende verblijf is dan ook om het zelf eens te ervaren! De E-Chopper is een elektrische snorfiets, u heeft dan ook een brommercertificaat of Rijbewijs B nodig om hiermee de mooiste routes af te leggen. Met de maximale snelheid van 25 kilometer per uur rijdt u comfortabel langs bezienswaardigheden in de buurt en met een volle accu haalt de E-Chopper tot wel 50 kilometer.

Zelf op pad

Lijkt het u wel wat, zo’n E-Chopper? Combineer het met een fijn verblijf in één van de Van der Valk Hotels. We verwijzen u graag door naar de specifieke hotelwebsites om te controleren of er E-Choppers beschikbaar zijn. Vergeet niet een leuke route op te halen bij de receptie, zo hoeft u alleen nog maar te genieten onderweg. Schuif na de tour gezellig aan in één van onze restaurants en proost op een fantastische dag!

Deelnemende hotels

Toon filters