Hotel met spa

Als u op zoek bent naar een ultiem nachtje weg in een hotel met spa, dan bent u bij Van der Valk aan het juiste adres. Bijna alle hotels beschikken over wellnessfaciliteiten zodat u tijdens uw verblijf tot rust kunt komen. Wilt u even ontsnappen van de winter of samen even bijkomen na een drukke periode? Bekijk dan welk Van der Valk hotel het beste aansluit op uw wensen.

Verwen uzelf en uw partner met een bezoek aan de wellness tijdens uw overnachting. Geniet van de warmte van de sauna, neem een verfrissende duik in het zwembad en kom vervolgens heerlijk tot rust op de luxe ligbedden. Laat u onderdompelen in de rust die de wellness van het Van der Valk hotel u te bieden heeft.

Luxe op uw kamer

Is de spa in het hotel voor u net iets te druk en wilt u liever in alle rust bijkomen op uw kamer? Dan is de wellness suite met een bubbelbad of privé sauna wellicht iets voor u. Ontspan op uw eigen manier in de suite. Neem een heerlijk lang bad, geniet van uw eigen privé sauna of ga onder de regendouche staan. Van der Valk biedt niet alleen een wellness suite aan maar ook luxe hotelkamers en thema suites. Zo heeft u zelf de keuze in welke kamer u het liefst verblijft bij een Van der Valk hotel met spa.

Compleet verzorgd verblijf met een arrangement

Meerdaags genieten van de wellness in het hotel? Dan heeft u keuze uit verschillende wellnessarrangementen bij Van der Valk. Met een wellnessarrangement geniet u van een heerlijke overnachting in een comfortabele kamer of suite, een uitgebreid ontbijt en een 3-gangen diner of Live Cooking buffet. Wilt u een compleet ontspannen weekend? Er worden ook arrangementen aangeboden met een massage of een beautybehandeling naar keuze. Uiteraard kunt u ook een behandeling los boeken bij de wellness van het hotel. Bij welk hotel komt u binnenkort ontspannen in de wellness?

Deelnemende hotels

Toon filters