Het verrassende Live Cooking buffet bij Van der Valk

Wilt u zich culinair laten verrassen tijdens uw bezoek aan een Van der Valk hotel? Geniet van Live Cooking, waarbij de chef-koks samen met hun team à la minute heerlijke vis- en vleesspecialiteiten voor u klaar maken. Naast een breed aanbod van vis- en vleesgerechten is er ook voldoende keuze voor vegetariërs.

 Het Live Cooking buffet  is speciaal voor u samengesteld met verse en seizoensgebonden producten. Vrijwel elk Van der Valk hotel biedt een Live Cooking buffet aan. Het aanbod kan verschillen per hotel. Geniet u liever van een Live Cooking brunch-, lunch- of dinerbuffet? Het is allemaal mogelijk bij Van der Valk. Live Cooking vindt meestal plaats gedurende het weekend of tijdens feestdagen. De perfecte gelegenheid om gezellig samen te komen met vrienden of familie. 

Diverse gerechten, vers bereid

In een open keuken bereidt het keukenteam voor u onder andere:

  • Verrassende voorgerechten, zoals diverse broodsoorten en carpaccio
  • Wok gerechten
  • Uitgebreide salades
  • Diverse vis- en vleesspecialiteiten
  • Warme gerechten
  • Een uitgebreid dessertbuffet

Geniet van onbeperkte keuze voor een vaste prijs

Met Live Cooking bij Van der Valk kunt u onbeperkt genieten van een ruime keuze aan culinaire gerechten tegen aantrekkelijke prijzen. U heeft zelf de keuze uit verschillende gerechten die speciaal voor u klaargemaakt worden in een open keuken. Aansluitend kunt u genieten van een uitgebreid dessertbuffet. Proef de vele zoetigheden of geniet van een heerlijk kopje koffie.

Van der Valk Live Cooking met de kinderen

Kinderen komen niets te kort tijdens Van der Valk Live Cooking. Er zijn verschillende snacks voor de kinderen, zoals kaassoufflés en kipnuggets. Daarnaast kunnen de kinderen zich volop vermaken in de kinderenhoek.

Culinaire avond combineren met een overnachting?

Wilt u de sfeervolle avond goed afsluiten? Kies dan het Van der Valk Live Cooking arrangement. Naast ’s avonds een heerlijk Live Cooking buffet kunt u vervolgens overnachten in een luxe kamer in het hotel. De volgende ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Combineer uw overnachting met leuke uitstapjes in de buurt. In de omgeving van de Van der Valk hotels is er genoeg te beleven voor zowel jong als oud.

Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de dierentuin of maak een wandel- of fietsroute door de mooie natuur. Liever even ontspannen in het hotel? Veel hotels beschikken over een wellness waar u helemaal tot rust kunt komen. Daarnaast kunt natuurlijk ook relaxen op de hotelkamer. Ontdek alle mogelijkheden bij Van der Valk!

Deelnemende hotels

Toon filters