Gezellig een hapje eten bij Van der Valk

Op zoek naar een sfeervolle locatie om een hapje te eten? Heerlijk ontbijten, gezellig lunchen of smaakvol dineren? Eten bij Van der Valk is altijd een goed idee. De Van der Valk restaurants verwelkomen hotelgasten en niet hotelgasten. De chef koks laten u genieten van de meest tongstrelende gerechten.

Lunch en diner à la carte

In ieder Van der Valk hotel kunt u terecht voor een à la carte lunch en diner. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende gerechten van de kaart die de chef speciaal voor u heeft opgesteld. Proef bijvoorbeeld de klassieke Van der Valk gerechten of kies voor de seizoens- of streekgerechten die bij elk hotel weer anders zijn. Ook aan de kinderen heeft Van der Valk gedacht. Door de veelzijdige kinderkaart, kunnen de kinderen wat anders te proeven dan de traditionele gerechten.

Feestdagen

Nog geen plannen voor de feestdagen? Dan is Van der Valk zeker een optie. Geniet tijdens de feestdagen van een heerlijke brunch, een uitgebreid diner of van het Live Cooking buffet. Van der Valk hotels hebben genoeg te bieden. Verras bijvoorbeeld tijdens Valentijn uw geliefde met een romantisch diner, ga gezellig tijdens Kerst met de hele familie eten bij Van der Valk of sluit het jaar af en vier bij Van der Valk oud en nieuw met een Sylvester party!

Culinaire arrangementen

Wilt u culinair genot combineren met een verblijf in één van onze hotels? Dat kan! Veel hotels bieden namelijk culinaire arrangementen aan, zodat u nog extra kan genieten van het heerlijke eten bij Van der Valk in combinatie met een overnachting. Ieder hotel biedt andere arrangementen aan, waardoor er verschillende mogelijkheden zijn.

Alle culinaire arrangementen met overnachting