Uiteten bij Van der Valk

Op zoek naar een sfeervolle locatie om een hapje te eten? Heerlijk ontbijten, gezellig lunchen of smaakvol dineren? Eten bij Van der Valk is altijd een goed idee. Je kunt altijd in onze restaurants terecht en de koks laten je genieten van de meest verrukkelijke gerechten.

Lunch en diner à la carte

In elk Van der Valk hotel kunt u à la carte lunchen en dineren. U kunt kiezen uit verschillende gerechten van de menukaart die de chef speciaal voor u heeft bereid. Proef bijvoorbeeld de klassieke Van der Valk gerechten of kies voor seizoens- of streekgerechten die bij elk hotel anders zijn. Van der Valk heeft ook aan de kinderen gedacht. Door de veelzijdige kinderkaart kunnen de kinderen eens wat anders proeven dan de traditionele gerechten.

Uit eten met de feestdagen

Nog geen plannen voor de feestdagen? Dan zijn de Van der Valk restaurants zeker een optie. Geniet tijdens de feestdagen van een heerlijke brunch, een uitgebreid diner of het Live Cooking buffet. Van der Valk hotels hebben veel te bieden. Verras je geliefde bijvoorbeeld met een romantisch diner tijdens Valentijnsdag, ga met de hele familie gezellig uit eten bij Van der Valk tijdens de kerst of sluit het jaar af en vier oudejaarsavond bij Van der Valk met een Sylvester party!

Culinaire arrangementen

Wilt u lekker uit eten gaan combineren met een verblijf in een van onze hotels? Dat kan! Veel hotels bieden culinaire arrangementen aan, zodat u in combinatie met een overnachting nog meer kunt genieten van het heerlijke eten bij Van der Valk.

 
Alle culinaire arrangementen met overnachting