Hotel met terras

Tijdens mooie warme dagen ga je natuurlijk het liefst naar buiten en geniet je van de zon. De ideale gelegenheid om een ​​van de Van der Valk hotels met terras te bezoeken. In de zon kunt u heerlijk lunchen of dineren. U kunt zowel als hotelgast als restaurantgast bij Van der Valk terecht. 

Genieten van een drankje op een terras

Op een mooie zonnige dag bent u van harte welkom op een terras bij Van der Valk. Een heerlijk kopje koffie, genieten van een uitgebreide lunch of diner of genieten van een borrel met een heerlijke snack. Alles kan bij een Van der Valk hotel met terras.

Op het terras bij Van der Valk

Vrijwel elk Van der Valk hotel heeft een terras waar het heerlijk vertoeven is. Geen terras is te vergelijken. Zo hebben de hotels een klein tot grootschalig terras, een weids uitzicht over het water of uitzicht op een weiland, afgesloten tot open terrassen, van een lounge tot een bourgondische sfeer. Bekijk onderstaand overzicht op welk terras van de Van der Valk Hotels & Restaurants u graag zou willen zitten en welke bij uw type bezoek past. De menukaart past zich aan het seizoen aan, zodat je kunt proeven van alle lekkernijen die het seizoen te bieden heeft.

Fiets- en/of wandeltochten

Veel Valk hotels zijn gelegen in een natuurlijke omgeving, ideaal voor een wandel- en/of fietstocht. Bent u geen hotelgast? De terrassen van Van der Valk zijn ook ideaal als tussenstop tijdens een fiets- of wandeltocht. Kom gerust eens langs in een van onze hotels tijdens jouw route. 

 

Deelnemende hotels

Toon filters