Hotel met terras

Tijdens mooie warme dagen wilt u natuurlijk het liefst naar buiten en genieten van de zon. De ideale gelegenheid om een bezoek te brengen aan één van de Van der Valk hotels met een terras. Zo kunt u heerlijk lunchen of dineren in de zon. Zowel als hotelgast als restaurantgast kunt u bij Van der Valk terecht.

Gezellig een terrasje pakken

Op een heerlijke zonnige dag bent u van harte welkom om bij Van der Valk een terrasje te pakken. Een heerlijke kop koffie, genieten van een uitgebreide lunch of diner of gezellig aan de borrel met een heerlijke borrelhap erbij. Bij een Van der Valk hotel met terras kan het allemaal. 

Op het terras bij Van der Valk

Vrijwel elk Van der Valk hotel heeft wel een terras waar u heerlijk kunt vertoeven. Geen terras is met elkaar te vergelijken. Zo kennen de hotels een klein- tot grootschalig terras, een wijds uitzicht over het water of uitkijkend op een weiland, besloten tot open terras, van een lounge tot een bourgondische sfeer. Bekijk in het onderstaande overzicht op welk terras van de Van der Valk Hotels & Restaurants u wel zou willen neerstrijken en past bij uw type bezoek. Voor het culinaire aanbod per hotel kan u ook alvast de kaart inzien. De menukaart past zich aan het seizoen aan en zo proeft u van al het lekkers dat het seizoen te bieden heeft.

Fiets- en/of wandeltochten

Veel Valk hotels liggen in een natuurrijke omgeving en dat is perfect voor een wandel- en/of fietstocht. Bent u geen hotelgast? De terrassen van Van der Valk lenen zich ook uitstekend als een tussenstop tijdens een fiets- of wandeltocht. Aarzel niet om tijdens uw tocht even bij een van onze hotels neer te strijken voor een heerlijk verfrissend drankje maar ook voor een hapje. Komt u een bezoek brengen aan een Van der Valk hotel met terras?

Deelnemende hotels

Toon filters