Ontdek onze verrassende acties

Een fantastisch verblijf bij Van der Valk

Gezellig samen logeren bij Van der Valk als gezin. Verschillende Van der Valk Hotels bieden familiekamers aan, met een extra slaapkamer voor de kinderen of een 'connecting door' waarmee u eenvoudig van de ene naar de andere hotelkamer kunt lopen. Voor extra gezelligheid kunt u ook met het hele gezin in een comfortabele Van der Valk kamer verblijven, compleet met een extra kinderbedje. Een ideale oplossing voor een ontspannen en gezinsvriendelijk verblijf.

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens je (hotel) verblijf met het Timo Toekan Menu. Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Een culinaire ervaring voor het hele gezin tijdens een verblijf in onze hotels.

Ontdek talloze mogelijkheden voor uitstapjes bij Van der Valk! Van dierentuinbezoeken tot het verkennen van de omgeving en avontuurlijke dagen in pretparken. Binnen onze hotels wachten ook diverse activiteiten op je: een verfrissende duik in het zwembad of genieten van live cooking buffetten. Voor elk wat wils, zowel buiten als binnen de comfortabele setting van onze hotels.

Wilt u liever genieten van een vakantie met de kids in het buitenland? Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de bruisende stad Antwerpen. Zoekt u liever de zon op? Geniet dan van een familievakantie op de zonnige Van der Valk bestemmingen, zoals Côte d’Azur of Curaçao. Of kies voor een all inclusive vakantie!

Zo’n uitje hoeft natuurlijk niet altijd veel te kosten! Geniet van de Van der Valk hotelaanbiedingen met de kids, want wat is er nu leuker dan er even tussenuit gaan met het hele gezin?

Benieuwd naar de avonturen van Timo, Twiggy, Tiq en Toc? Speciaal voor onze jongste gasten brengen wij ieder kwartaal een nieuw Timo Magazine uit boordevol puzzels, raadsels, verhalen en recepten.