Hotel met laadpaal

Als u op zoek bent naar een hotel met laadpaal voor uw auto, dan bent u bij Van der Valk aan het juiste adres. We hebben diverse hotels in binnen- en buitenland, die bijna allemaal oplaadpunten voor elektrische auto's hebben. Dus of u nu een voor weekend weg of een diner in één van onze restaurants komt of gewoon een plek nodig heeft om uw accu op te laden, onze hotels zijn de perfecte oplossing. Met onze gunstige ligging en uitstekende faciliteiten kunt u er zeker van zijn dat u alles hebt voor een comfortabel verblijf. Dus boek vandaag nog zorgeloos uw kamer bij één van onze Van der Valk hotels met laadpalen.

Laadpalen elektrische auto’s

Bij van der Valk hotels begrijpen we dat het opladen van uw auto een gedoe kan zijn. Daarom hebben we bij de meeste van onze hotels ook reguliere laadpalen voor elektrische auto’s, speciaal voor onze gasten. Met de laadpalen van bijvoorbeeld Allego of Ecotap kunt u gemakkelijk uw auto opladen terwijl u bij ons verblijft. Handig, want als gast van het hotel kunt u bijna altijd gratis parkeren. Ideaal dus om het laden van uw auto te combineren met een bezoek aan onze hotels.

Tesla oplaadpunten

Heeft u een Tesla? Dat is goed nieuws, want bij verschillende van onze Van der Valk hotels hebben we ook Tesla oplaadpunten beschikbaar. Geniet van het gemak dat u uw auto kunt opladen tijdens uw hotelovernachting, maar ook tijdens een kort bezoek aan onze hotels of restaurants. Diverse hotels beschikken ook over de Tesla Superchargers, hiermee is uw Tesla in minuten opgeladen en ready to go. En met steeds meer Tesla laadstations die overal verschijnen, is het nog nooit zo eenvoudig geweest om uw elektrische auto op de weg te houden.

Bekijk hieronder welke hotels beschikken over laadpalen voor uw elektrische auto.

 

Deelnemende hotels

Toon filters