Weekend weg naar een hotel met speeltuin

Wilt u er graag op uit met de kinderen? De Van der Valk hotels biedt niet alleen faciliteiten aan voor volwassenen maar ook voor de jongste gasten. Zo zijn er verschillende Van der Valk hotels met speeltuin om het verblijf voor uw kinderen onvergetelijk te maken. Spelen in de buitenlucht is gezond en goed voor de ontwikkeling van het kind. Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven in de speeltuin. Samen op de schommel of van de glijbaan af. Of kunstjes doen op het klimrek en de wipwap uitproberen. Kortom, kom gezellig bij Van der Valk spelen en kies een hotel met speeltuin.

Hotel met speeltuin en zwembad

Kinderen komen niets te kort bij de van der Valk hotels. Naast de speeltuinen die verschillende hotels aanbieden zijn er ook andere faciliteiten. Denk hierbij aan een speciale kindermenukaart: Van der Valk Wereldeters. Hierdoor worden kinderen uitgedaagd om avontuurlijke en verantwoorde gerechten te eten. De kinderen hebben de keus uit verschillende traditionele gerechten uit diverse landen. Timo Toekan gaat samen met de kinderen op reis en vertelt bij elk gerecht iets leuks over het land. Wilt u even rustig dineren of een drankje doen in de bar, veel hotels hebben ook een kidscorner met kleurplaten, een tv en een PlayStation.

Om het verblijf compleet te maken kunt u kiezen voor een hotel met speeltuin en zwembad. De zwembaden zijn gratis toegankelijk voor hotelgasten. Zo zijn er genoeg faciliteiten waar u als gezin gebruik van kan maken.  

Activiteiten met het gezin

Ook zijn er genoeg activiteiten te ondernemen met de kinderen in de buurt van de Van der Valk hotels. Zo zijn er talrijke attractieparken die een bezoekje waard zijn. Samen een dagje naar de Efteling om het sprookjesbos te ontdekken. Of bezoek het attractiepark Toverland, met 34 attracties voor jong en oud. Gaat u liever naar de dierentuin? Dan is Safaripark de Beekse Bergen zeker een goede optie. Ontdek het dierenrijk en ga met het gezin op Safari. Meer fan van vogels spotten? Vogelpark Avifauna biedt uw gezin een enorme diversiteit aan exotische vogels. 

Overnachten met kinderen

Van der Valk heeft meerdere hotels met familiekamers. Zo kunt u samen met het gezin heerlijk genieten van een hotelovernachting. U kunt onder andere een familiekamer met “connecting doors” boeken. Dit zijn twee hotelkamers die verbonden zijn met een deur. Gezellig met zijn allen op één kamer slapen? Dan zijn er ook familiekamers waar meerdere bedden in één ruimte staan.