Hotel met bubbelbad

Bent u toe aan een nachtje weg samen met uw partner of gewoon even alleen? Bij Van der Valk kunt u heerlijk tot rust komen in uw hotelkamer met een bubbelbad. Perfect voor een romantisch en/of ontspannen verblijf. Heeft u een drukke periode gehad en wilt u even uw hoofd leeg maken? Ontdek dan de mogelijkheden bij een Van der Valk hotel met bubbelbad op de kamer om uw verblijf zo ontspannend mogelijk te maken.

Hotel met bubbelbad op kamer

In een hotelkamer met bubbelbad geniet u van privacy en luxe, waarbij u op elk moment kunt ontspannen in uw eigen bubbelbad. Niet alleen in Nederland zijn er hotelkamers met een bubbelbad, maar ook in het buitenland zijn verschillende Van der Valk hotels die deze faciliteiten aanbieden. Zo kunt u heerlijk genieten van een nachtje, weekendje of een weekje weg. Ideaal om even helemaal tot rust te komen.

Romantische overnachting met bubbelbad

Plan een romantische overnachting met uw geliefde en maak het extra speciaal met een hotelkamer met bubbelbad. Niets is zo ontspannend en romantisch als samen genieten van een warm bad vol bubbels. Viert u uw jubileum of een andere gelegenheid? Informeer dan over romantische extra’s zoals een bosje bloemen of een fles champagne op de kamer. De hotels helpen u graag om u moment samen nog mooier te maken.

Boek hotel met bubbelbad

Het boeken van een hotel met bubbelbad bij Van der Valk is eenvoudig. Er zijn verschillende hotelkamers en suites die beschikken over een bubbelbad op de kamer. Of u nu liever in Nederland of toch verder van huis wilt gaan, er is altijd een Van der Valk hotel dat voldoet aan uw specifieke wensen!

Bekijk alle hotels

Tot rust komen in de wellness ruimte

Luxe en comfort hoeft u niet alleen op uw kamer te ervaren. Ook in de hotels zijn er vaak genoeg faciliteiten om heerlijk te ontspannen. Veel hotels beschikken namelijk over luxe wellness faciliteiten zoals een sauna en zwembad. Geniet van een massage- of gezichtsbehandeling in de beautysalon of neem een duik in het verwarmde zwembad. Sluit de dag af in uw hotelkamer in het bubbelbad en geniet van een heerlijk diner op de kamer of in het restaurant. Ontdek welk Van der Valk hotel met bubbelbad het beste past bij uw verblijf en laat u compleet in de watten leggen!

Deelnemende hotels

Toon filters

Veelgestelde vragen

Zijn er hotelkamers of suites met een bubbelbad op de kamer?

Er zijn verschillende hotelkamers en suites die beschikken over een bubbelbad op de kamer. Bent u op zoek naar een romantische overnachting? Dan biedt Van der Valk romantische arrangementen aan maar ook thema suites waar u samen met uw partner in alle privacy tot rust kan komen op uw kamer. 

Zijn er suites met een bubbelbad en een sauna op de kamer?

Een aantal Van der Valk hotels beschikken over een sauna en een bubbelbad op de kamer. Bekijk hier de suites om uw favoriete nachtje of weekendje weg te boeken.

Kan ik als hotelgast gratis gebruik maken van hotelfaciliteiten?

Ja, als hotelgast kunt u gratis gebruik maken van hotelfaciliteiten zoals bijvoorbeeld het zwembad of de fitness. Wilt u een beautybehandeling boeken tijdens uw overnachting. Dan kunt u tegen betaling een gezichtsbehandeling of een massage boeken in de beautysalon. 

Wat is een whirlpool?

Een whirlpool is een type bubbelbad waarbij waterstralen in het bad zorgen voor een masserend effect. Dit biedt een extra dimensie van ontspanning en comfort. 

Is een jacuzzi hetzelfde als een bubbelbad?

De termen "jacuzzi" en "bubbelbad" worden vaak door elkaar gebruikt. Jacuzzi is een merknaam, maar wordt vaak algemeen gebruikt om te verwijzen naar een bubbelbad.