FAQ - Veelgestelde vragen

Bekijk hier de meest gestelde vragen en antwoorden. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Algemene informatie

Wat is het verschil tussen Van der Valk en Valk Exclusief?

Van der Valk verwijst naar de hele hotelketen, terwijl Valk Exclusief het overkoepelende merk is voor 42 Van der Valk hotels en restaurants. Beide merken behoren echter tot dezelfde familie en bieden uitstekende faciliteiten en services.

Hoeveel Van der Valk hotels zijn er?

Er zijn meer dan 100 Van der Valk-hotels, voornamelijk in Nederland, maar ook in andere landen zoals België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en zelfs in Caribisch gebied. In dit overzicht vindt u eenvoudig het hotel dat het beste bij uw wensen past. 

Wat is het nieuwste hotel van Van der Valk?

Het nieuwste hotel van Van der Valk is Hotel Spa. Dit 4-sterrenhotel, gelegen in het hart van de gelijknamige stad Spa, is via een privé-kabelbaan rechtstreeks verbonden met de Thermen van Spa. Hotel Spa beschikt over verschillende kamers in diverse categorieën, van comfortabele kamers tot ruime suites, een restaurant, een bar, een verwarmd buitenterras, verschillende vergaderzalen en heerlijke wellness- en fitness faciliteiten.

Wat is het oudste Van der Valk hotel?

Het oudste Van der Valk hotel is Hotel De Gouden Leeuw. Het familiebedrijf begon toen Nicholaas van der Valk boerderij de Gouden Leeuw kocht. Dit iconische hotel heeft een rijke geschiedenis en is het eerste Van der Valk hotel ooit. Het is hotel is daarom een must-visit voor liefhebbers van historie en gastvrijheid in Nederland!

Wat is het kleinste Van der Valk hotel?

Het kleinste Van der Valk hotel in Nederland is Van der Valk Hotel Hardegarijp-Leeuwarden. Hotel Hardegarijp-Leeuwarden beschikt over 32 hotelkamers en alles draait in dit hotel om gastvrijheid en uw comfort. Geniet van een huiselijke sfeer en persoonlijke service. Ontdek de prachtige omgeving en geniet van de luxe kamers en faciliteiten van dit hotel. 

Annuleren

Hoe kan ik annuleren bij Van der Valk?

Om uw reservering bij Van der Valk te annuleren, kunt u eenvoudig naar uw reserveringen-overzicht gaan en daar de benodigde details bekijken, wijzigen of annuleren. We raden u aan om de annuleringsvoorwaarden goed te bekijken om onverwachte situaties te voorkomen.

Hoe lang van te voren kan ik annuleren bij Van der Valk?

U kunt kostenloos annuleren tot 24 uur van aankomst. De precieze inchecktijd varieert per hotel, dus bekijk de voorwaarden van het specifieke hotel voor meer details.

Brunch

Kan ik brunchen bij Van der Valk?

Jazeker! Bij Van der Valk kunt u genieten van een heerlijke brunchervaring. Kom samen met vrienden en/of familie genieten van een uitgebreide zondagsbrunch in een sfeervolle omgeving. Van der Valk restaurants staan bekend om heerlijke gerechten en wij verwelkomen u graag voor een gezellige brunch.

Hoe lang duurt een brunch bij Van der Valk?

Een brunch bij Van der Valk duurt meestal tussen de 1,5 en 2,5 uur. Dit geeft u voldoende tijd om te genieten van een uitgebreid assortiment aan ontbijt- en lunchgerechten. Drankjes zijn meestal inbegrepen, dus u kunt rustig tafelen en genieten van de gezellige sfeer.

Wat kost een brunch bij Van der Valk?

De kosten voor een bruch bij Van der Valk kunnen variëren per locatie en dag. Gemiddeld liggen de prijzen rond de €20,- en €30,- per persoon. Het is altijd verstandig om vooraf contact op te nemen met de specifieke vestiging om de exacte prijzen te achterhalen. Geniet van een heerlijke brunchervaring bij Van der Valk!

Restaurant

Wat is de Van der Valk Dinerdeal?

De Van der Valk Dinerdeal is een culinair arrangement waarbij u een overnachting en een diner krijgt. De volgende ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijt. Boek nu en geniet van een complete ervaring bij Van der Valk!

Wat zijn de mogelijkheden voor dineren bij Van der Valk?

Van der Valk biedt vele mogelijkheden als het gaat om dineren. Bij de meeste hotels heeft u voor het diner de volgende opties:

  • een 3-gangen keuzemenu;
  • à la carte dineren;
  • Live Cooking diner.

Naast een breed aanbod aan vis- en vleesgerechten is er ook voldoende keuze voor vegetariërs en kinderen!

Wat kost een Live Cooking diner bij Van der Valk?

Bij een Live Cooking diner staan onze chef-koks voor u klaar om uw gerecht à la minute voor u te bereiden. Van Luxe salades en heerlijke voorgerechten tot versbereide vlees- en visspecialiteiten. Voor een vast tarief kunt u heerlijk uiteten en heeft u onbeperkte keuze uit talloze gerechten die vers bereid worden in de open keuken. Het is altijd verstandig om vooraf contact op te nemen met de specifieke vestiging om de exacte prijzen te achterhalen!