Nachtje weg bij Van der Valk

Bent u op zoek naar een overnachting in een hotel samen met uw vriend, vriendin of voor 1 persoon? Wat dacht u van een luxe hotelkamer of suite bij Van der Valk? De kamers en suites zijn ingericht voor een comfortabel verblijf waar u volledig tot rust komt. Tevens biedt Van der Valk verschillende faciliteiten aan in het hotel voor een ontspannen en onvergetelijk nachtje weg. Breng bijvoorbeeld een dag door in de wellness van het hotel, laat u verwennen met een massage in de beautysalon of maak een prachtige wandeling door de natuur in de omgeving. De Van der Valk hotels vindt u op verschillende plekken door Nederland maar ook in België, Frankrijk, Duitsland, Spanje of de Nederlandse Antillen. Door het grote aanbod van hotels vindt u altijd een hotel wat bij u past.

Een nachtje weg

Wilt u een voordelig nachtje weg en bent u op zoek naar een mooie aanbieding? Van der Valk heeft alle aanbiedingen voor een nachtje weg voor u op een rij gezet. Zo profiteert u van een extra voordelig verblijf in combinatie met een heerlijk uitgebreid ontbijt. Het ontbijt bestaat uit warme en koude gerechten. Denk bijvoorbeeld aan luxe broodjes, croissants, eiergerechten maar ook diverse yoghurtsoorten met superfoods. U begint de dag goed met een ontbijt bij Van der Valk. 

2 nachtjes weg

Liever een langer verblijf dan 1 nachtje weg? Dan biedt Van der Valk ook verschillende aanbiedingen aan voor een meerdaags verblijf. Zo geniet u van het meest voordelige tarief van een overnachting. Op zoek naar een compleet verzorgd verblijf? Dan zijn er diverse arrangementen waaruit u kunt kiezen waarmee u 2-daags, 3-daags of 4-daags kunt verblijven. Tijdens uw verblijf hoeft u nergens meer over na te denken. Het arrangement is namelijk inclusief een overnachting, uitgebreid ontbijt en een heerlijk diner. Bekijk alle mogelijkheden voor een heerlijk nachtje of meerdere nachten weg bij Van der Valk.

Inclusief diner

Wilt u een goedkoop nachtje weg en tevens heerlijk dineren tijdens uw verblijf bij Van der Valk? Op culinair gebied heeft ieder Van der Valk hotel u iets uitmuntends te bieden. Liever eens iets anders dan à la carte dineren? Ons Live Cooking concept is uniek. Onze koks staan voor uw klaar om ter plekke een heerlijk diner voor u te bereiden. Met Live Cooking kunt onbeperkt genieten van de lekkerste gerechten. Zo varieert het aanbod regelmatig en wordt er altijd gebruikt gemaakt van verse seizoens- of streekproducten.

Samen met de kinderen uit eten is bij Van der Valk is geen probleem. Met Timo Toekan wordt uit eten gaan namelijk één groot feest! Timo Toekan neemt de kinderen mee op reis naar verschillende landen zoals: Hawaii, China, Italië, Zuid-Afrika en Nederland. Timo vertelt bij elk gerecht leuke informatie over het desbetreffende land. Hierdoor raken de kinderen niet verveeld. Uiteten met het gezin wordt een feest!

Deelnemende hotels

Toon filters