Nachtje weg arrangement

[More]Met een arrangement zijn de meeste zorgen die tijdens uw verblijf kunnen opspelen weggenomen. Een arrangement bestaat uit een ontbijt, overnachting en een diner. Verdere specifieke invulling en extra’s verschilt per arrangement en Van der Valk hotel. Dit geldt ook voor de lengte van uw verblijf. Gaat u bijvoorbeeld voor een meerdaags- of een nachtje weg arrangement? Bij elke seizoenswisseling of feestdag zijn er passende arrangementen bij Van der Valk. Zo kunt u iedere gelegenheid met een compleet verzorgd arrangement bij onze hotels vieren. Indien u liever zelf een verblijfperiode kiest, zijn er uiteraard ook arrangementen die het hele jaar door te boeken zijn. Denk hierbij aan bijvoorbeeld wellness- of fietsarrangementen. Op de website van uw favoriete Van der Valk hotel kunt u precies zien welke arrangementen zij aanraden en wat ze inhouden.

Ga erop uit tijdens uw verblijf bij Van der Valk

Wilt u samen er even een nachtje tussenuit met een arrangement? Dan kunt u bij Van der Valk alle kanten op. De hotels zijn te vinden in bruisende regio’s waardoor er tijdens uw verblijf altijd activiteiten in de omgeving te doen zijn. Bezoek bijvoorbeeld het gezellige stadscentrum om te winkelen of verken de vele wandel- en fietsroutes die de regio’s zijn. Bij de receptie van het hotel kunt u altijd vragen om tips wat betreft uitstapjes of de beste routes om te volgen. Of u nu een steden-, cultuur- of natuurliefhebber bent, in de omgeving van de Van der Valk hotels bent u zeker op uw plek!

Volledig verzorgd

Bij het boeken van een arrangement bent u verzekerd van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet en een diner in het restaurant van het hotel. De chef-koks stellen de menukaart vast aan de hand van de Van der Valk klassiekers of seizoensgebonden specials. De Van der Valk hotels stralen een 4-sterrenkwaliteit uit vol luxe en comfort, zoals u mag verwachten tijdens uw verblijf bij Van der Valk!