Nachtje weg in Amsterdam

Zin in een nachtje weg? Ga een nachtje weg naar Amsterdam, de hoofdstad van Nederland. Proef de Amsterdamse sfeer en ontdek de cultuur, musea, parken, pleinen en unieke grachten van deze bruisende stad.

Ontdek het centrum van Amsterdam

Bezoek tijdens een nachtje weg in Amsterdam de hoogtepunten van de stad. Luister naar het verhaal van Heineken en doe de Heineken Experience Tour. Wandel door het Vondelpark of bezoek het Martin Luther Kingpark, wat gelegen is aan de Amstel. Of breng een bezoek aan het Museumplein wat omringt is met culturele bezienswaardigheden, zoals het Rijksmuseum en het Concertgebouw. Ga na de wandeling winkelen in de 9 straatjes of ga een dagje naar dierentuin Artis, wat bekend staat als de oudste dierentuin van Nederland.

Bekijk bekende musea

Een bezoek aan de bekende musea van Amsterdam kan natuurlijk niet ontbreken tijdens een nachtje weg in Amsterdam. Bezoek het Rijksmuseum en bekijk de werken van Rembrandt, Vermeer en Hals. Verdiep je in het leven van Rembrandt tijdens een bezoek aan Museum Het Rembrandthuis. Of duik in de geschiedenis van de scheepvaart in het Scheepvaartmuseum. Benieuwd naar het leven van Anne Frank? Ga dan naar het Anne Frank Huis en bekijk waar Anne Frank en haar Joodse familie waren ondergedoken tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Overnachten

Kom tijdens het bezoek aan Amsterdam overnachten in de luxe hotelkamers bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel. Ga met het openbaar vervoer of parkeer uw auto in onze beveiligde parkeergarage. Kom tot rust in wellness De Tropen en geniet van een Finse sauna, een Tropische kruidensauna, een Turks stoombad, een infrarood sauna of neem een duik in het verwarmde buitenzwembad. Wordt ‘s ochtends wakker met een uitzicht over Amsterdam en geniet van een vers ontbijt in één van onze restaurants. Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel is de ideale uitvalsbasis voor een nachtje weg!

Kom optimaal genieten van de omgeving en de faciliteiten tijdens een nachtje weg in Amsterdam!

Boek een overnachting