Van der Valk het perfecte fietshotel

Nederland staat bekend als een fietsland. Veel Nederlanders fietsen dagelijks naar hun werk of in hun vrije tijd. Ons land beschikt over prachtige landschappen en een fietsroute is eenvoudig te vinden. Wilt u er een weekendje tussenuit en het liefste in de natuur fietsen? Dan biedt Van der Valk een ruim aanbod waar dit mogelijk is. De Van der Valk hotels liggen in een centrale en vaak groene omgeving, perfect voor een heerlijk fietsweekend weg. 

Van der Valk is het fietshotel van Nederland.

De Van der Valk hotels zijn verspreid over Nederland en zo heeft u diverse mogelijkheden om iedere keer een bijzondere fietstocht te maken. Zo kunt u een fietstocht naar het strand van Scheveningen maken of het mooie landschap van de Veluwe ontdekken op de fiets. Als u geluk heeft kunt u tijdens uw fietstocht op de Veluwe zelfs everzwijnen of herten spotten. U kunt uw eigen fiets meenemen naar het hotel maar bij Van der Valk fietshotel kunt u ook een fiets huren.

Bent u nog niet bekend in het gebied? Dan zijn er bij de receptie van het hotel diverse fietsroutes van de omgeving beschikbaar. Zo vindt u makkelijker uw weg in de stad. En hiermee kunt u ook gemakkelijk de weg terug naar het hotel vinden, om ’s avonds aan te schuiven bij het diner.

Van der Valk: een hotel met fietsverhuur.

Zo goed als alle Van der Valk hotels zijn een hotel met fietsverhuur. U kunt verschillende fietsen huren zoals een elektrische fiets of een normale fiets, zo is er voor iedereen wat passends.

Vindt u fietsen leuk, maar vindt u het net iets te inspannend? Dan kunt u gebruik maken van onze E-bikes. Deze hebben trapondersteuning, zo wordt het fietsen gemakkelijker en daardoor kan iedereen een lange afstand fietsen om zoveel mogelijk van de omgeving te ontdekken.

Bent u een sportieve fietser en wilt u het liefste de spanning opzoeken? Dan zijn de mountainbikes misschien iets voor u! Dat is eens op een andere manier fietsen. Brede bospaden of juist de smalle met een kleine afdaling. Ook hierin wordt er rekening met u gehouden. Ook bij onze mountainbikes zijn elektrische mountainbikes te huur. 

Wilt u graag een volledig verzorgd verblijf? Dan kunt u kiezen uit voor een fietsarrangement. Kortom, maak een keuze uit een Van der Valk fietshotel en geniet van de prachtige omgeving van Nederland!

Deelnemende hotels

Toon filters

Veelgestelde vragen

Zijn er fietsen te huur bij het hotel?

Bij de meeste Van der Valk hotels kunt u gebruik maken van fietsverhuur. Daarnaast bieden de hotels diverse fietsroutes aan waarbij u de natuur rondom de hotels kunt ontdekken.

Bieden de Van der Valk hotels een fietsarrangementen aan?

Diverse hotels bieden fietsarrangementen aan. Hierbij boekt u een overnachting inclusief ontbijt en een overheerlijk diner in het restaurant van het hotel.

Beschikken de Van der Valk hotels over faciliteiten zoals een wellness?

Er zijn diverse Van der Valk hotels die wellness faciliteiten aanbieden. Het aanbod verschilt per hotel. Zo kunt u bijvoorbeeld ontspanning zoeken in de sauna of gebruik maken van de stoomdouche. Daarnaast zijn er verschillende Van der Valk hotels waar u een ontspannende massages of andere behandelingen kunt boeken in de beautysalon van het hotel. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met het desbetreffende hotel.