Home

Genieten in het zwembad!

Wanneer u overnacht in een Van der Valk hotel dan mag u als gast gratis gebruik maken van de faciliteiten zoals het zwembad of de Wellness. De hotelfaciliteiten zijn in ieder hotel verschillend, maar u vindt in veel Van der Valk hotels een zwembad. Zo kunt u baantjes trekken of gewoon even heerlijk in het water liggen. Kom heerlijk ontspannen, relaxen en genieten in een Van der Valk hotel met zwembad.

Binnen of buitenzwembad

De zwembaden bij een Van der Valk hotel kunnen zowel binnen- als buitenzwembaden zijn. Zo vindt u verschillende zwembaden bij de Wellness van het hotel maar ook op het dakterras. Bij de Wellness van het hotel kunt u een duik nemen in het verwarmde binnenzwembad en vervolgens tot rust komen in de sauna. Tijdens uw verblijf bij Van der Valk hotels, kunt u ook kiezen voor een heerlijke massage. Zo kunt u ontspannen en uitgerust thuiskomen van een heerlijk nachtje weg.

Van der Valk met zwembad & overnachting

Wilt u meerdere nachtjes weg? Dan is wellicht een Wellness arrangement iets voor u! Met dit arrangement bent u een of meerdere nachtjes weg en wordt u compleet in de watten gelegd. Bent u meer op zoek naar een actiever uitstapje? Verken dan de omgeving met een 3=2 arrangement en overnacht voordelig bij Van der Valk met zwembad. Het 3=2 arrangement is perfect als u de stad wilt ontdekken en wilt ontspannen in het hotel.

Bekijk onderstaand de Van der Valk Hotels met zwembad!

Deelnemende hotels

Toon filters