Lunchbuffet bij Van der Valk

Gaat u binnenkort gezellig lunchen, maar weet u nog niet waar? Waarom overweegt u niet het uitgebreide lunchbuffet bij Van der Valk? Onze lunchbuffetten bieden een uitgebreide selectie van heerlijke gerechten. Of u nu een zakelijke bijeenkomst heeft, een gezellige familielunch of gewoon wilt genieten van een uitgebreide maaltijd, het Van der Valk lunchbuffet biedt voor ieder wat wils. Bent u nieuwsgierig naar het menu van het Van der Valk restaurant bij u in de buurt? Neem alvast een kijkje via de knop hieronder of op de website van het desbetreffende hotel.

Bekijk alvast de menukaarten

Waaruit bestaat een lunchbuffet bij Van der Valk?

Bij Van der Valk kunt u ’s middags genieten van een luxe lunchbuffet met diverse koude en warme gerechten. De koude gerechten variëren van verse salades, luxe broodjes, diverse soorten vleeswaren en kazen, tot een breed scala aan visgerechten zoals gerookte zalm en garnalen. Voor de liefhebbers van warme gerechten biedt het buffet heerlijke opties als soepen, quiches en verschillende vlees- en visgerechten. Daarnaast beschikt het lunchbuffet over een uitgebreide selectie van vegetarische gerechten. Kiest u liever uw favoriete gerechten van de kaart? Uiteraard is het ook mogelijk om à la carte te lunchen. 

Wat kost een lunchbuffet bij Van der Valk? 

De prijs van een lunchbuffet bij Van der Valk varieert afhankelijk van het specifieke hotel en de regio. Bij Van der Valk streven we naar een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en onze arrangementen omvatten doorgaans een uitgebreid assortiment aan gerechten en drankjes. Naast onze lunchbuffetten bieden we ook heerlijke zondagsbrunches aan. Voor de meeste actuele informatie over de prijs van een lunchbuffet bij Van der Valk raden we u aan om de website van het specifieke Van der Valk hotel van uw keuze te bezoeken.

Live Cooking in het weekend en op feestdagen

Bij Van der Valk bieden we naast lunchbuffetten ook verschillende opties voor ontbijt en diner aan. Ontdek snel onze culinaire mogelijkheden, waaronder het Live Cooking restaurant in veel van onze hotels. Onze getalenteerde chefs bereiden à la minute gerechten naar uw wens in de open keuken, met als hoogtepunt een uitgebreid dessertbuffet. Voor de kinderen bieden we speciale kindergerechten aan. Zo kunt u samen genieten van een culinaire ervaring voor het hele gezin.

Deelnemende hotels

Toon filters