High tea bij Van der Valk

Heeft u binnenkort iets te vieren? Of zoekt u gewoon een gezellig uitje voor met familie of vrienden? Denk dan eens aan een high tea. De lekkerste zoete en hartige lekkernijen staan hier voor u klaar in combinatie met een grote variatie aan thee soorten. Ideaal om onder het genot hiervan gezellig bij te kletsen met uw gezelschap. Bij diverse Van der Valk hotels is het mogelijk om een high tea te reserveren. Reserveren kan bijna altijd vanaf 2 personen, maar ook met grotere gezelschappen bent u van harte welkom voor een high tea bij Van der Valk. Van der Valk maakt verschillende gelegenheden extra speciaal. Denk bijvoorbeeld aan uw moeder of vader extra in het zonnetje te zetten met een gezellige high tea tijdens moeder- of vaderdag. Voor dit soort gelegenheden zijn er extra specials. Dit aanbod verschilt per hotel.  Alle informatie over het feestdagenaanbod kunt u vinden op de hotelwebsite of via de specifieke Valk Verrast pagina’s.

High tea aanbieding

Bent u op zoek naar een uitgebreide high tea voor een voordelige prijs? Bekijk dan de mogelijkheden bij verschillende Van der Valk hotels. Met een high tea beleeft u weer eens een andere Van der Valk ervaring dan met een lunch of diner in een van de sfeervolle restaurants. U kunt hier kiezen uit een ruim assortiment aan theesoorten en smaken. Daarnaast wordt er een luxe etagère geserveerd met allerlei lekkers. Denk hierbij aan zoete- en hartige lekkernijen. Bekijk hieronder alle hotels die een overheerlijke high tea van Van der Valk aanbieden.

Ook mogelijk bij Van der Valk: high wine

Spreek het concept van de high tea u aan, maar borrelt u liever in de namiddag met vrienden of familie? Dan bieden sommige Van der Valk hotels ook de high wine aan. Hierbij proeft u de lekkerste wijnen gecombineerd met heerlijke, bijpassende snacks. Bekijk hier de hotels die dit concept aanbieden.

Deelnemende hotels

Toon filters