Lunchbuffet bij Van der Valk

Gaat u binnenkort gezellig uit lunchen, maar weet u nog niet waar? Waarom overweegt u niet het uitgebreide lunchbuffet bij Van der Valk? Onze lunchbuffetten bieden een uitgebreide selectie, variërend van heerlijke vegetarische opties tot smaakvolle eiergerechten en warme gerechten. U kunt kiezen voor een klassiek Van der Valk gerecht of voor een seizoens- of streekgerecht. Bent u nieuwsgierig naar het menu van het Van der Valk restaurant bij u in de buurt? Dat kan via de knop hieronder of op de website van het desbetreffende hotel.

Bekijk alvast de menukaarten

Waaruit bestaat een lunchbuffet bij Van der Valk?

Bij Van der Valk kunt u 's middags genieten van een luxe lunchbuffet met diverse koude en warme gerechten. Ons diverse lunchbuffet bestaat uit verse gebakken broodjes, luxe vleeswaren, verse (fruit)salades en meer. Daarnaast beschikt het lunchbuffet over een uitgebreide keuze aan vegetarische opties. Liever uw favoriete gerechten kiezen van de kaart? Uiteraard is het ook mogelijk om à la carte te lunchen. 

Wat kost een lunchbuffet bij Van der Valk? 

De kosten van een lunchbuffet kunnen variëren afhankelijk van het specifieke hotel en de regio. Bij Van der Valk streven we naar een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en onze arrangementen omvatten doorgaans een uitgebreid assortiment aan gerechten en drankjes. Naast onze lunchbuffetten bieden we ook heerlijke zondagsbrunches aan. Voor de meest actuele prijsinformatie en eventuele aanbiedingen raden we u aan om de website van het specifieke Van der Valk hotel van uw keuze te bezoeken 

Live Cooking in het weekend en op feestdagen

Bij Van der Valk hebben we voor ieder wat wils. Ontdek onze culinaire mogelijkheden, waaronder ons Live Cooking restaurant in veel van onze hotels. Onze getalenteerde chefs bereiden à la minute gerechten naar uw wens in de open keuken, met als hoogtepunt een uitgebreid dessertbuffet. Voor gezinnen met kinderen bieden we speciale Wereldeters kindermenu's met nationale en internationale gerechten.  

Deelnemende hotels

Toon filters