Kies voor een lunch bij Van der Valk

Gaat u binnenkort gezellig uit lunchen, maar weet u nog niet waar? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Van der Valk. U kunt hier terecht voor een uitgebreide lunch, maar u hoeft niet per se voor alle 3 de gangen te gaan natuurlijk. De keuze is aan u! Laat u verrassen door de specialiteiten van de chefs. Ga voor een traditioneel Van der Valk gerecht of voor een wisselend gerecht gebaseerd op het seizoen en/of de streek. Wilt u voor uw lunch bij Van der Valk kijken naar de gerechten op de menukaart? Dat kan via https://www.valkverrast.nl/menukaarten of op de website van het desbetreffende hotel.

Uit eten met de kids

Indien u uit eten gaat met kinderen is er voor hen een speciaal kindermenu met genoeg keuze. Uiteraard is het menu op een verantwoordelijke manier samengesteld met veel variatie. Daarnaast is in veel Van der Valk hotels een mooie kinderspeelhoek ingericht. Zo is een lunch bij Van der Valk ook perfect met kinderen!

Live Cooking in het weekend en op feestdagen

Naast een à la carte restaurant beschikken veel hotels ook over een Live Cooking restaurant. Hier kunt u in het weekend en op feestdagen onbeperkt genieten van verschillende warme- en koude vis-, vlees- en overige gerechten voor een vaste prijs. U kunt à la minute gerechten naar wens laten bereiden door de chef-koks in de open keuken. Het buffet wordt feestelijk afgesloten met een uitgebreid dessertbuffet.

Bekijk hier de zondagsbrunch

Deelnemende hotels

Toon filters