Kies voor een lunch bij Van der Valk

Gaat u binnenkort gezellig uit lunchen, maar weet u nog niet waar? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Van der Valk. U kunt hier terecht voor een uitgebreide lunch, van vega tot ei of warme gerechten. De keuze is aan u! Laat u verrassen door de specialiteiten van de chefs. Ga voor een traditioneel Van der Valk gerecht of voor een wisselend seizoens- of streekgerecht gebaseerd. Wilt u alvast de menukaart van uw Van der Valk restaurant bekijken? Dat kan via de knop hieronder of op de website van het desbetreffende hotel.

Bekijk alvast de menukaarten

Uit eten met de kids

Indien u uit eten gaat met kinderen is er voor hen een speciaal kindermenu samengesteld. Het Wereldeters menu bevat genoeg keuze met nationale en internationale gerechten. Uiteraard is het menu op een verantwoordelijke manier samengesteld met veel variatie. Daarnaast is in veel Van der Valk hotels een mooie kinderspeelhoek ingericht. Zo is een lunch bij Van der Valk ook perfect met kinderen!

Live Cooking in het weekend en op feestdagen

Naast een à la carte restaurant beschikken veel hotels ook over een Live Cooking restaurant. Hier kunt u in het weekend en op feestdagen onbeperkt genieten van verschillende warme- en koude vis-, vlees- en overige gerechten voor een vaste prijs. U kunt à la minute gerechten naar wens laten bereiden door de chef-koks in de open keuken. Het buffet wordt feestelijk afgesloten met een uitgebreid dessertbuffet.

Deelnemende hotels

Toon filters