Brunch bij Van der Valk

Zoekt u een fijne plek om samen te komen met vrienden en/of familie? Kies dan voor een uitgebreide brunch bij Van der Valk in een sfeervolle setting! Wij verwelkomen u graag bij de Van der Valk restaurants waar al generaties lang de lekkerste gerechten worden klaargemaakt. 

Zin om na heerlijk uitgeslapen te hebben uitgebreid te brunchen bij Van der Valk? Kies dan voor een Van der Valk restaurant en kies voor culinair genot. Veel van onze hotels zijn voorzien van een Live Cooking buffetrestaurant. Ieder weekend staan de chefkoks weer klaar om de lekkerste maaltijden voor u voor te bereiden. Van der Valk heet u van harte welkom om in één van onze restaurants te komen genieten.

Alle Van der Valk hotels & restaurants

À La Carte

Wilt u lekker komen lunchen of dineren? De Van der Valk Hotels beschikken over een à la carte restaurant waar u samen met uw vrienden en/of familie u kunt laten verrassen door de menukaart. Met de smakelijke gerechten op de kaart en een groot aanbod aan vis- en vleesgerechten zit er voor iedereen wel iets tussen. Ook voor vegetariërs en kinderen is er meer dan genoeg keuze. Laat u verrassen door de specialiteiten van onze chefkoks en ontdek de heerlijke combinaties van de lokale en internationale keuken.

Live Cooking buffet

Naast een heerlijke brunch bij de Van der Valk bieden de hotels ook een Live Cooking dinerbuffet voor u aan. Tijdens het Live Cooking Buffet kunt u genieten van gevarieerde gerechten. Door het gevarieerde aanbod, is er voor ieder wat wils. Ook staan de chefkoks klaar om à la minute heerlijke vis- en vleesspecialiteiten voor u klaar te maken.

Naast het Live Cooking diner bieden de hotels ook Live Cooking ontbijt en lunch aan, waar u kunt genieten van heerlijke broodjes en vers beleg.

Deelnemende hotels

Toon filters