Brunch bij Van der Valk

Op zoek naar een heerlijke brunchervaring? Kom naar Van der Valk en geniet samen met vrienden en/of familie van een uitgebreide zondagsbrunch in een sfeervolle omgeving! Wij verwelkomen u graag bij de Van der Valk restaurants waar al generaties lang de lekkerste gerechten worden klaargemaakt.

Zin om na heerlijke nachtrust uitgebreid te brunchen bij Van der Valk? Kies dan voor een Van der Valk restaurant en laat u culinaire brunch wensen in vervulling gaan. Veel van onze hotels bieden op zondag een heerlijk brunchbuffet aan. Ook hebben veel Van der Valk hotels een Live Cooking buffetrestaurant waar onze chef-koks elk weekend klaarstaan om de meest smaakvolle maaltijden voor u te bereiden. Van der Valk verwelkomt u graag om te komen genieten van een heerlijke zondagsbrunch in een van onze restaurants.


Alle Van der Valk hotels & restaurants

À La Carte

Wilt u lekker komen lunchen of dineren? De Van der Valk Hotels hebben een à la carte restaurant waar u samen met uw vrienden en familie kunt genieten van verrassende gerechten van onze menukaart. Met een ruime keuze aan vis- en vleesgerechten is er voor elk wat wils, zelfs voor de kinderen. Ook vegetariërs en veganisten hebben genoeg keuze. Laat u verrassen door de specialiteiten van onze chef-koks en ontdek de heerlijke combinaties van lokale en internationale gerechten.

Live Cooking buffet

Naast een heerlijke brunch bieden onze hotels ook een Live Cooking dinerbuffet aan. Tijdens het Live Cooking Buffet kunt u genieten van gevarieerd aanbod aan gerechten. Door het gevarieerde aanbod, is er voor elk wat wils. Ook staan de chef-koks klaar om à la minute heerlijke vis- en vleesspecialiteiten voor u klaar te maken. En dat is nog niet alles! Naast het Live Cooking diner bieden de hotels ook Live Cooking ontbijt en lunch aan, waar u kunt genieten van heerlijke broodjes en vers beleg.

Kies Van der Valk voor een onvergetelijke brunchervaring. Reserveer nu en beleef samen met uw dierbaren een culinair avontuur!

Deelnemende hotels

Toon filters