Home

Brunch bij Van der Valk

Zoekt u een gezellig restaurant om samen met uw vrienden en/of familie te genieten van een brunch op zondag? Dan bent u voor een brunch bij Van der Valk aan het juiste adres. U bent van harte welkom in een van de Van der Valk restaurants. Generaties lang wordt er voor jong en oud heerlijke gerechten klaar gemaakt. Dankzij de gastvrijheid van Van der Valk voelt iedereen zich thuis.

Heeft u zin om op zondag na heerlijk uitgeslapen te hebben in een uitgebreide brunch bij Van der Valk? Dan zijn er verschillende Van der Valk hotels die over een Live Cooking restaurant beschikken. Iedere zondag staan de chef-koks weer klaar om de lekkerste maaltijden voor u voor te bereiden. Van der Valk heet u van harte welkom om in één van onze restaurants te komen genieten van een overheerlijk brunch.

Alle Van der Valk hotels & restaurants

À La Carte

Wilt u gezellig komen lunchen of dineren? De Van der Valk Hotels beschikken over een à la carte restaurant waar u samen met vrienden of familie kunt genieten van seizoensgerechten. Met de smakelijke gerechten op de kaart en een groot aanbod aan vis- en vleesgerechten zit er voor iedereen wel iets tussen. Ook voor vegetariërs en kinderen is er meer dan genoeg keuze. Laat u verrassen door de specialiteiten van onze chef-koks en ontdek de heerlijke combinaties van de lokale en internationale keuken.

Live Cooking buffet

Naast een heerlijke brunch bij de Van der Valk bieden de hotels ook een diner Live Cooking Buffet voor u aan. Tijdens het Live Cooking Buffet kunt u genieten van gevarieerde gerechten. Door het gevarieerde aanbod, is er voor ieder wat wils. Ook staan de chef-koks klaar om à la minute heerlijke vis- en vleesspecialiteiten voor u klaar te maken.

Naast het Live Cooking diner bieden de hotels ook Live Cooking ontbijt, brunch en lunch aan, waar u kunt genieten van heerlijke broodjes en vers beleg.

Deelnemende hotels

Toon filters