Ontbijt bij Van der Valk

Een goede start van de dag begint met een heerlijk uitgebreid ontbijt. Als hotelgast kunt u kiezen voor een ontbijt bij uw verblijf maar ook zonder overnachting kunt u ontbijten bij Van der Valk. Dagelijks kunt u aanschuiven bij het Live Cooking ontbijtbuffet waar u geniet van warme en koude gerechten. Zo wordt er bijvoorbeeld voor u een ei gebakken of een pannenkoek. Verder vindt u luxe broodsoorten, verse croissants en andere zoete broodjes. Wilt u liever een lichter ontbijt? Dan zijn er diverse yoghurtsoorten, ontbijtgranen en vers fruit te vinden op het buffet. Er is ook rekening gehouden met dieetwensen en allergieën. Zo zijn er verschillende glutenvrije producten beschikbaar en zijn er sojaproducten aanwezig.

Bekijk de alle hotels en restaurants

Liever een klein ontbijt bij Van der Valk?

Uiteraard kunt u ook terecht voor een kleiner ontbijt. Bij verschillende Van der Valk hotels kunt u gebruik maken van de à la carte ontbijtkaart. Zo kunt u zelf uw ontbijt samenstellen naar uw eigen wens. Een heerlijke kop koffie met een vers croissantje en jam of een versgeperste jus met een yoghurt bowl, granola en vers fruit. De ontbijtkaart is erg divers en geschikt voor ieder type ontbijt. Ideaal voor als u geen grote eter bent of als u snel wilt ontbijten.

Brunchen bij Van der Valk

Bent u een uitslaper of wilt u gezellig met de familie brunchen? Dan wordt er in het weekend een heerlijke brunch verzorgt bij Van der Valk. Hier vindt u de perfecte combinatie tussen een ontbijt en lunch. Het Live Cooking Brunchbuffet is alles wat u van Van der Valk verwacht. Uiteenlopende gerechten met zowel warme als koude gerechten en hier is ook rekening gehouden met de kinderen. Laat bijvoorbeeld uw kinderen de verschillende wereldgerechten proeven samen met Timo Toekan of laat ze van het normale buffet meegenieten. Kom samen genieten van een brunch of een ontbijt bij Van der Valk.

Deelnemende hotels

Toon filters