Ontbijt bij Van der Valk

Een goede start van de dag begint natuurlijk met een heerlijk uitgebreid Van der Valk ontbijt! Als hotelgast kunt u kiezen voor een ontbijt bij uw verblijf maar ook zonder overnachting kunt u ontbijten bij Van der Valk. Dagelijks kunt u aanschuiven bij het Live Cooking ontbijtbuffet waar u geniet van verschillende warme en koude gerechten. Heeft u zin in een gebakken ei of verse pannenkoeken? Dan wordt dat à la minute voor u gebakken! Verder vindt u luxe broodsoorten, verse croissants en andere zoete broodjes op het buffet. Wilt u liever een lichter ontbijt? Dan zijn er ook diverse yoghurtsoorten, ontbijtgranen en vers fruit te vinden. Er is ook rekening gehouden met dieetwensen en allergieën, zo zijn er verschillende glutenvrije- en sojaproducten beschikbaar.

Liever een kleiner ontbijt bij Van der Valk?

Uiteraard kunt u ook terecht voor een kleiner ontbijt. Bij verschillende Van der Valk hotels kunt u gebruik maken van de à la carte ontbijtkaart, zo kunt u uw ontbijt naar eigen wens samenstellen. Een heerlijke kop koffie met een vers croissantje en jam of een versgeperste jus met een yoghurt bowl, granola en vers fruit. De ontbijtkaart is erg divers en geschikt voor ieder type ontbijt. Ideaal voor als u geen grote eter bent of als u snel wilt ontbijten.

Brunchen bij Van der Valk

Bent u een uitslaper of wilt u gezellig met de familie brunchen? Dan wordt er in het weekend een heerlijke brunch verzorgd bij Van der Valk. Hier vindt u de perfecte combinatie tussen een ontbijt en lunch. Het Live Cooking brunchbuffet is alles wat u van Van der Valk verwacht. Uiteenlopende gerechten met zowel warme als koude gerechten en ook hier is er rekening gehouden met de kinderen. Laat bijvoorbeeld uw kinderen de verschillende wereldgerechten proeven samen met Timo Toekan of laat ze van het brunchbuffet meegenieten. Kom samen genieten van een brunch of een ontbijt bij Van der Valk!

Deelnemende hotels

Toon filters