Duurzaamheid

Duurzaamheid is een essentieel onderdeel van de maatschappij en Van der Valk hecht daar grote waarde aan. Wij willen ervoor zorgen dat de wereld waarin we leven ook leefbaar blijft voor de toekomstige generaties. Daarom staat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij ons hoog op de prioriteitenlijst en hoe we dat doen delen we graag met u

Bij Van der Valk zijn we dan ook dagelijks bezig met het bevorderen van duurzaamheid en we beseffen dat dit ook een voortdurend proces is. We streven er voortdurend naar om beter te worden dan we gisteren waren. Zo hebben we al verschillende initiatieven genomen om duurzamer te worden, zoals ons Green Stay programma waarbij we bomen planten voor elke kamer die een schoonmaak overslaat. Bovendien zijn meerdere hotels van Van der Valk bekroond met het Green Key certificaat, een wereldwijd erkende certificering die alleen aan de meest duurzame bedrijven wordt toegekend. Daarnaast proberen de hotels de verschillende faciliteiten te verduurzamen waar mogelijk.

Duurzaamheid is geen gemakkelijk doel, maar bij Van der Valk zijn we vastbesloten om ons steentje bij te dragen aan een betere toekomst voor iedereen. We blijven ons inzetten voor een duurzamere bedrijfsvoering en hopen zo een voorbeeld te kunnen zijn voor andere bedrijven en individuen. Want alleen door samen te werken kunnen we een duurzame toekomst realiseren.

Alleen waarde hechten aan duurzaamheid is niet voldoende, er moet actie worden ondernomen. Bij Van der Valk doen we dit onder andere door middel van Green Key en Green Stay. Deze termen klinken misschien enkel als leuke woorden, maar hieronder vindt u een uitleg van elk concept. Voor meer informatie over wat hotels doen op het gebied van duurzaamheid, verwijzen wij u naar de websites van de hotels zelf. Als u andere vragen heeft over duurzaamheid, kunt u terecht bij het hotel waar u verblijft of van plan bent om te verblijven.

Duurzaamheid

Green Stay

We streven ernaar om deze gastvrijheid voort te zetten voor toekomstige generaties en daarom is het belangrijk om goed voor de planeet te zorgen. Met een Green Stay verblijf kunnen gasten nu bijdragen aan een beter milieu tijdens hun verblijf.

Duurzaamheid

Green Key

Green Key is een wereldwijd erkend keurmerk voor bedrijven in de recreatie- en vrijetijdssector en de zakelijke markt die zich inzetten voor duurzaamheid. Verschillende Van der Valk hotels zijn dan ook trots op het feit dat ze Green Key gecertificeerd te zijn.