Green Stay

Van der Valk is een gevestigd familiebedrijf dat al jarenlang gasten van jong tot oud dolgelukkig maakt tijdens een verblijf of restaurant bezoek in een van onze prachtige hotels. Bij Van der Valk streven we er dan ook naar om deze gastvrijheid voort te zetten voor de generaties na ons en de generaties die nog gaan komen. Om dit te realiseren is het van groot belang dat er goed gezorgd wordt voor onze planeet. Gelukkig biedt Van der Valk haar gasten nu de mogelijkheid om bij te dragen aan een beter milieu tijdens hun verblijf, door middel van een Green Stay verblijf.

Door middel van een Green Stay biedt Van der Valk haar gasten de mogelijkheid om een extra bijdrage te leveren aan het milieu en de wereld. Bij verschillende Van der Valk hotels is het nu mogelijk om te kiezen voor een Green Stay. Tijdens dit verblijf kunt u ervoor kiezen de tussentijdse kamerschoonmaak over te slaan. Waarom u hiervoor zou kiezen? Met elke nacht dat er een schoonmaak overgeslagen mag worden, maakt u het mogelijk om een boom te planten. Daarnaast hoeven de hotels minder schoonmaakmiddelen, minder wasmiddelen en minder stroom te verbruiken, wat allemaal in het voordeel van het milieu is.

Om uw duurzame verblijf compleet te maken, kunt u er ook voor kiezen om met het openbaar vervoer naar het hotel te reizen. Door te kiezen voor deze milieuvriendelijke optie draagt u nogmaals bij aan een beter milieu. Zo maakt u niet alleen uw verblijf groener, maar ook de reis ernaartoe.

Bent u geïnteresseerd in het boeken van een Green Stay bij Van der Valk? Bekijk dan hieronder alle hotels die deze mogelijkheid aanbieden. Door te kiezen voor een Green Stay, helpt u samen met Van der Valk aan een groenere toekomst voor onze planeet en de generaties na ons. Bekijk ook hier onze Green Key gecertificeerde hotels.

Deelnemende hotels

Toon filters