Hotel mindervaliden

Bent u op zoek naar een toegankelijk hotel voor mindervaliden? Overweeg dan een Van der Valk hotel. Veel van onze hotels zijn geschikt voor mindervaliden. Van der Valk biedt speciaal aangepaste kamers voor gasten die slecht ter been zijn, in een rolstoel zitten of mindervalide zijn. Daarnaast zijn er ook hotels speciaal aangepast om zoveel mogelijk aan de wensen van onze mindervalide gasten te kunnen voldoen.

Hotel geschikt voor mindervaliden

Een Van der Valk hotel voor mindervaliden beschikt standaard over verschillende faciliteiten om het verblijf zo toegankelijk mogelijk te maken. Denk hierbij aan een mindervalide toilet, een lift, maar ook drempelloze kamers. Daarnaast is ook het restaurant toegankelijk voor onze mindervalide gasten. De Live Cooking buffetten van de hotels zijn ruim omgezet, zodat er voldoende bewegingsvrijheid is. Hier kunt u heerlijke gerechten eten die klaar worden gemaakt à la minute door de koks! Deze combinatie maakt de hotels uitermate geschikt voor mindervaliden. Ook in het à la carte restaurant kan er rekening gehouden worden met mindervaliden. De restaurants van Van der Valk hebben voldoende bewegingsvrijheid en daarmee ideaal om met zijn tweeën, vrienden of familie te genieten van overheerlijke gerechten!

Arrangementen

Bent u op zoek naar een compleet verzorgd pakket, dan bent u bij Van der Valk op het juiste adres. De Van der Valk hotels geschikt voor mindervaliden bieden verschillende arrangementen aan in combinatie met de speciaal aangepaste mindervalide kamers. Bij Van der Valk heeft u een ruime keuze aan leuke arrangementen. Zo kunt zonder zorgen het hotel en de omgeving ontdekken. Bekijk de onderstaande hotels voor een arrangement dat bij u past.

Heeft u specifieke wensen?

Als u op zoek bent naar specifieke faciliteiten, raden wij u aan om ons totaalaanbod te bekijken. Hier kunt u naast de faciliteit ‘Rolstoeltoegankelijk’ ook andere specifieke wensen selecteren. Hiermee kunt gegarandeerd een passend hotel vinden welke volledig aansluit bij uw wensen. 

Deelnemende hotels

Toon filters