Hotel met fitness

Bewegen is gezond en daarom is een hotel met fitness de perfecte plek om fit te blijven. Voor alle sportieve gasten bieden diverse Van der Valk hotels een fitnessruimte aan. Hier heeft u tijdens uw verblijf de ruimte om al uw energie te stoppen in een workout. Van crosstrainers tot aan gewichten, bij Van der Valk kunt u lekker actief zijn! Veel van de Van der Valk Hotels beschikken over een speciale fitnessruimte waar je terecht kunt voor bijvoorbeeld een snelle cardio-sessie of juist voor een uitgebreide sessie onder begeleiding. Zo voldoet u aan uw dagelijks beweging en dat is voor zowel jong als oud gezond!

Hotel met fitness en zwembad

Wist u dat veel Van der Valk niet alleen beschikken over een fitness maar ook over een wellness en een zwembad? Sporten combineren met een wellness bezoek is ideaal voor uw lichaam. Wist u dat de hitte van een sauna de afvoer van de gif- en afvalstoffen in uw lichaam bevordert? Een bezoek aan de wellness na het sporten is dus zeker een echte aanrader! Daarnaast beschikken diverse Van der Valk hotels over een zwembad. Dit is uiteraard ook een perfecte workout en kan het voor veel mensen pure ontspanning zijn! Wilt u de huid een flinke boost geven? Bekijk dan de wellnessarrangementen van Van der Valk.

Sportief in de buitenlucht

Is het een mooie dag en wilt u lekker in de buitenlucht bewegen? Veel van de Van der Valk hotels verhuren (elektrische) fietsen en bieden daarnaast speciale fietstochten aan. De perfecte manier om de omgeving te ontdekken. Ook wandeltochten zijn mogelijk als u liever de omgeving te voet verkent. Heeft u al genoeg motivatie om te gaan sporten? Bekijk hieronder welke Van der Valk hotels over een dergelijke fitnessruimte beschikken.

Deelnemende hotels

Toon filters