Fietstochten
Sportief eropuit

Fietsarrangement Van der Valk

De fiets blijft een populair vervoersmiddel onder Nederlanders. Niet alleen om u van A naar B te verplaatsen, maar juist ook als een recreatieve- of sportieve bezigheid. In de natuurrijke omgeving van de Van der Valk hotels liggen veel populaire fietsroutes. En met een Van der Valk fietsarrangement profiteert u van diverse voordelen. Kiest u voor vlakke wegen, of juist voor een heuvelachtige route? In de onderstaande gebieden vindt u ongetwijfeld iets dat bij u past. Zowel in Nederland als Duitsland en België bent u als fietsliefhebber aan het juiste adres!

Mooie fietsroutes

Wilt u genieten van prachtige fietsroutes? De omgeving van de Van der Valk hotels biedt uitstekende mogelijkheden om er met de fiets op uit te gaan. Kies bijvoorbeeld voor een mooie fietstocht over de Veluwe, waar u eindeloos kunt genieten van de prachtige natuur. Of maak een heerlijke fietstocht door de bossen. U kunt natuurlijk ook de stad per fiets verkennen en op zoek gaan naar monumentale panden en musea. Zo is er voor ieder wat wils! Waar geeft u de voorkeur aan?

Fietsverhuur

De meeste Van der Valk hotels verhuren ook (elektrische) fietsen! Handig voor de gasten onder ons die alleen een zogeheten “stadsfiets” in bezit hebben. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om uw eigen fiets mee te nemen. Wilt u met de kinderen een mooie fietstocht maken? Verschillende Van der Valk hotels verhuren ook kinderfietsen. De meeste Van der Valk hotels beschikken over een afgesloten fietsenstalling, waar zowel huurfietsen als eigen fietsen gestald kunnen worden.

Fietsarrangement bij Van der Valk

Houdt u van verrassende fietstochten en wilt u genieten van een geheel verzorgd weekend weg? Kies dan voor een fietsarrangement bij Van der Valk. Overnacht in een luxe kamer en geniet de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet. Na het ontbijt kunt u er lekker met de fiets op uit gaan en de natuurrijke omgeving of gezellige steden ontdekken. U kunt uw eigen route bepalen of gebruik maken van de fietsroutes die u ontvangt bij het fietsarrangement. Na een dagje op pad te zijn geweest, kunt u heerlijk genieten van een 3-gangendiner.

Naast een fietsarrangement bij Van der Valk bieden onze hotels ook andere arrangementen aan. Verken de omgeving te voet met onze wandelarrangementen of kom heerlijk tot rust in de wellness van de Van der Valk hotels.