Fietstochten

Arnhem en Nijmegen

Arnhem en Nijmegen

Fietsen bij Arnhem en Nijmegen

Ontdek de regio Arnhem Nijmegen op de fiets. Je kunt in dit gebied zeer gevarieerde fietstochten maken door de oude stadskernen, langs rivieren en het land van Maas en Waal.

Heuvelachtig en monumentaal

De steden Arnhem en Nijmegen liggen in een prachtig gebied met bossen, moerassen, heide en uiterwaarden. Het is heuvelachtig en biedt volop kansen voor zowel de recreatieve fietser als de sportieve fietser. Veel natuur maar ook cultuur. Zo mag Nijmegen zich de oudste stad van Nederland noemen en daar vind je volop bewijzen van in het oude centrum. Ook de musea en monumentale panden van Arnhem zijn beslist een bezoekje waard.

Fietsroutenetwerk

Je kunt gebruik maken van diverse fietstochten zoals Rondje Overbetuwe, Rondje Pontje en Wijnroute Groesbeek. Of neem het Fietsroutenetwerk Arnhem Nijmegen. Deze bestaat uit zo’n 1000 km aan tochten langs onder andere de Achterhoek, Rivierenland en de Veluwe. Je kunt zelf je tochten samenstellen en de vele bezienswaardigheden bezoeken.

Ook een fietstocht maken door de regio Arnhem Nijmegen? Maak het uitje compleet met een overnachting in een van onze hotels of maak gebruik van het onderstaande aanbod.

Deelnemende hotels

Deelnemende hotels

Toon filters

Fietstochten nabij Arnhem en Nijmegen