Menukaarten Van der Valk Hotels & Restaurants

Ben je van plan om uit eten te gaan, maar weet je niet wat je wilt of ben je nieuwsgierig naar de menu's? Neem dan alvast een kijkje menu's van de Van der Valk restaurants. Kies bijvoorbeeld voor heerlijke Hollandse gamba's als voorgerecht of een echte klassieker zoals de Dame Blanche als toetje. Onderaan deze pagina kunt u per restaurant de menukaarten bekijken!

Uitgebreide menu's in de restaurants

Ga je uit eten en ben je op zoek naar het juiste restaurant? Onze Van der Valk hotels beschikken altijd over een restaurant met een gevarieerde menukaart. Er is altijd voldoende keuze uit wisselende streek- en seizoensgerechten en klassieke Van der Valk gerechten. De hotels hebben niet alleen à la carte restaurants, er zijn soms ook Live Cooking buffetrestaurants bij sommige hotels. Zo betaal je één prijs voor een grote selectie van de lekkerste gerechten. Dit aanbod varieert van een koud saladebuffet tot vis- en vleesgerechten die à la minute bereid worden. Uiteten gaan bij Van der Valk is verrassend leuk!

Een gevarieerd kindermenu

Speciaal voor de kinderen is er een kindermenu genaamd 'Wereldeters'. Hier kunnen ze kiezen uit verschillende gerechten. Dit kindermenu heeft vele soorten gerechten en is op een verantwoorde manier samengesteld voor onze jonge wereldeters. Zo worden de kinderen uitgedaagd om iets uit andere keukens te proeven.

Van der Valk menu, diner en lunch

Op zoek naar een leuke plek om te lunchen? Op de menukaart van Van der Valk vindt u diverse lunchgerechten. Op de lunchkaart van een Van der Valk restaurant staan culinaire en eigentijdse gerechten, maar ook klassieke gerechten. Van een vers gemaakte soep tot een luxe broodje. Eet je liever een roerei of een saté met verse friet en warme groenten? Dan staan er genoeg warme lunchgerechten op de kaart om uit te kiezen.

Kom dineren in een van de Van der Valk restaurant. Neem hieronder alvast een kijkje in de menukaart van het hotel.

Deelnemende hotels

Toon filters