Neem een kijkje op ons Van der Valk menu in onze levendige restaurants

Ben je van plan om uit eten te gaan, maar weet je niet wat je wilt? Dan kunt u alvast een kijkje nemen in het Van der Valk menu. Kies bijvoorbeeld voor heerlijke Hollandse gamba's als voorgerecht of een echte klassieker als toetje, de Dame Blanche. Onderaan deze pagina kunt u per restaurant de menukaart meenemen!

levendige restaurants

Ga je uit eten en ben je op zoek naar het juiste restaurant? Bij de Van der Valk hotels is er veel keuze uit de menukaart en is het de ideale plek om samen te komen met vrienden en/of familie. De hotels hebben niet alleen à la carte restaurants, er zijn soms ook Live Cooking buffetrestaurants bij sommige hotels. Zo betaal je één prijs voor een grote selectie van de lekkerste gerechten. Dit aanbod varieert van een koud saladebuffet tot vis- en vleesgerechten die à la minute bereid worden. Uit eten gaan bij Van der Valk is verrassend leuk!

De lokale en internationale keuken

Laat je verrassen door de specialiteiten van chef-koks te eten en leer meer over de lokale en internationale keuken. Bij Van der Valk vind je verschillende soorten gerechten op de menukaart. Naast de gerechten die altijd op de kaart staan, kunt u ook genieten van de wisselende seizoens- en streekgerechten. De hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelen, friet of verse warme groenten. Veel van de Valk hotels wisselen maandelijks van gerechten. De koks stellen nieuwe culinaire gerechten samen waaruit u kunt kiezen.

Een gevarieerd kindermenu

Speciaal voor de kinderen is er een kindermenu, waaruit ze kunnen kiezen uit verschillende gerechten. Dit kindermenu heeft vele soorten gerechten en is op een verantwoorde manier samengesteld voor deze jonge wereldeters. Zo worden de kinderen uitgedaagd om iets uit andere keukens te proeven.

Van der Valk menu, diner en lunch

Op zoek naar een leuke plek om te lunchen? Op de menukaart van Van der Valk vindt u diverse lunchgerechten. Op de lunchkaart van een Van der Valk restaurant staan ​​culinaire en eigentijdse gerechten, maar ook klassieke gerechten. Van een vers gemaakte soep tot een luxe broodje. Eet je liever een roerei of een saté met verse friet en warme groenten? Dan staan ​​er genoeg warme lunchgerechten op de kaart om uit te kiezen.

Kom dineren in een van de Van der Valk hotelrestaurants. Kijkt u liever vooraf naar de Van der Valk menukaart? Klik hieronder op je favoriete hotel en bekijk de menukaart van het hotel.

 

Deelnemende hotels

Toon filters