Bekijk de heerlijke Van der Valk menukaart

Bent u van plan om heerlijk uitgebreid uit eten te gaan, maar heeft u nog geen idee waar u zin in heeft? Dan kunt u van te voren de Van der Valk menukaart doornemen. Kies bijvoorbeeld voor heerlijke hollandse garnalen als voorgerecht of een echte klassieker als nagerecht, de Dame Blanche. Onder aan de pagina kunt u van ieder Van der Valk hotel de menukaart inzien!

Gezellig uit eten

Heeft u een gezellig etentje op de planning staan en bent u op zoek naar het juiste restaurant? Bij de Van der Valk hotels is er ruime keuze op de menukaart en is een ideale plek om samen te komen met vrienden en/of familie. De hotels beschikken niet alleen over een á la carte restaurant, maar soms ook over een Live Cooking buffetrestaurant. Zo betaalt u één prijs voor een groot aanbod va de heerlijkste gerechten. Van een koud saladebuffet tot aan vis- en vleesgerechten die á la minute voor u vers worden bereid. Uit eten bij Van der Valk is verrassend gezellig! 

Locale en internationale keuken

Laat u verrassen door de specialiteiten van onze chefkoks en ontdek de lokale en internationale keuken. Bij Van der Valk vindt u verschillende gerechten op de menukaart. Naast de vaste gerechten op de kaart, kunt u ook genieten van de wisselende seizoens- en streekgerechten. van de hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen of friet en verse warme groente. Veel van de Valk hotels veranderen maandelijks van gerechten. De chefkoks stellen dan nieuwe cullinaire topgerechten samen waar u van kunt proeven.

Gevarieerd kindermenu

Speciaal voor de kinderen is er een kindermenu, waar er genoeg keuze is voor onze jongste gasten. Deze kindermenukaart heeft veelzijdigheid en is op een verantwoorde manier samengesteld voor deze jonge wereldeters. Zo worden de kinderen uitgedaagd om eens te proeven van de andere keukens.  

Van der Valk menu, diner en lunch

Zoekt u naar een leuke plek om te lunchen? Op het Van der Valk menu vindt u diverse lunchgerechten. De lunchkaart bij een Van der Valk restaurant kent culinaire en hedendaagse gerechten, maar ook de vertrouwde klassiekers. Van een versgemaakte soep tot aan luxe belegde broodjes. Heeft u meer zin in roerei of een sate met verse friet en warme groente? Dan staan er ook voldoende warme lunchgerechten op de kaart.

Kom dineren in een van Van der Valk hotelrestaurants! Wilt u graag eerst de Van der Valk menukaart bekijken? Selecteer hieronder uw favoriete hotel en vindt de directe link naar de menukaart.

Deelnemende hotels

Toon filters