Verrassend uiteten bij onze kindvriendelijke restaurants

Uit eten gaan met het hele gezin wordt een onvergetelijke ervaring bij Van der Valk. Onze kindvriendelijke restaurants zijn de ideale bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar een zorgeloze culinaire ervaring. Of het nu gaat om een feestelijke gelegenheid of gewoon een gezellige familiemaaltijd, onze restaurants bieden een warm welkom aan het hele gezin, waarbij ouders kunnen genieten van verfijnde gerechten en kinderen een wereld van plezier ontdekken.

Onbezorgd genieten

Bij Van der Valk begrijpen we dat met kinderen uit eten gaan soms een uitdaging kan zijn, maar met onze kindvriendelijke restaurants zorgen wij ervoor dat uit eten gaan een plezierige ervaring wordt voor het hele gezin. Terwijl ouders genieten van verfijnde gerechten, kunnen de kleintjes zich vermaken in speciale speelhoeken met spelletjes en kleurplaten. Ons vriendelijke personeel staat altijd voor u paraat om ervoor te zorgen dat elke maaltijd een zorgeloze ervaring is.

Het Van der Valk kindermenu

Speciaal voor onze jongste gasten hebben onze chefs het Timo Toekan menu gecreëerd. Dit menu is afgeleid van de bekende Van der Valk kaart en biedt een combinatie van gezonde keuzes en de favoriete gerechten van kinderen. Zo maakt het Van der Valk kindermenu van elke maaltijd een feest, waarbij kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Een culinaire ervaring voor het hele gezin!

Voor elk gelegenheid

Of je nu kiest voor een ontspannen lunch, een feestelijk diner of ergens daartussenin, Van der Valk staat garant voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Geniet samen met het gezin van heerlijke gerechten, warme gastvrijheid en bovenal veel plezier. Reserveer vandaag nog en ontdek waarom Van der Valk de ideale bestemming is om met kinderen uit eten te gaan.

Culinaire arrangementen

Maak een etentje met de kinderen extra bijzonder door deze te combineren met een verblijf in een van onze hotels. Veel hotels bieden namelijk culinaire arrangementen aan, zodat u in combinatie met een overnachting nog meer kunt genieten van het heerlijke eten bij Van der Valk. Onze toegewijde teams kijken ernaar uit om u en uw gezin te verwelkomen voor onvergetelijke ervaring!

Alle culinaire arrangementen met overnachting