Weekendje weg met familie

Op zoek naar een bestemming voor een weekend weg met de familie? Dan bent u bij Van der Valk hotels aan het juiste adres. Er zijn diverse Van der Valk hotels die familiekamers aanbieden. Zo zijn er familiekamers met een ‘connecting door’, dit zijn twee kamers die aan elkaar verbonden zijn met een deur. Daarnaast kan er voor de allerkleinste gasten een babybedje op de kamers bijgeplaatst worden. Geniet van uw weekend of nachtje weg met kinderen!

Faciliteiten tijdens het familieweekend

Maak gebruik van alle faciliteiten die Van der Valk hotels te bieden heeft voor uw weekend weg met familie. Kies bijvoorbeeld voor een hotel met zwembad. U mag als gast namelijk gratis gebruik maken van het zwembad of de wellness. Neem een verfrissende duik of trek een paar baantjes. Liever naar buiten met de kinderen? Kies voor een hotel met speeltuin. Hier kunnen de kinderen lekker klimmen en spelen met andere kinderen. Voor een actieve activiteit kunt u ook gebruik maken van de fietshuur die vele hotels aanbieden. Trek eropuit voor een fietstocht en ontdek de omgeving van het hotel.

Dagje uit met de familie

Wilt u uw weekend weg combineren met een dagje uit? Veel Van der Valk hotels bevinden zich in de buurt van attractieparken, dierentuinen en musea. Zo is er voor ieder wat wils, voor zowel jong als oud. Er zijn zelfs hotels die een arrangement aanbieden in combinatie met een entreekaartje van een attractie in de buurt. Op deze manier kunt u onbezorgd genieten uw familie weekend.

Wereldeters

Gezellig uit eten met de hele familie? Met het Wereldeters menu bij Van der Valk hotels is het ook een feestje voor de kinderen. Samen met Timo Toekan kunnen de kinderen eens andere gerechten uitproberen dan de traditionele kindermenu’s. Zo staan er gerechten op de kaart uit allerlei verschillende landen en vertelt Timo Toekan daar leuke weetjes en verhalen over. Komen jullie snel langs om Timo Toekan te leren kennen?

Deelnemende hotels

Toon filters