Weekend weg 8 personen

Tijd voor een weekend weg met 8 personen? Een weekend weg met een groep vrienden of uw familie bij een Van der Valk hotel is daarvoor de perfecte gelegenheid. Of u nu een nieuwe stad wilt bezoeken, dicht bij de natuur wilt zijn of gewoon lekker wilt ontspannen, elk hotel heeft iets anders te bieden. Zo kunt u met 8 personen genieten van dat welverdiende weekendje weg en is er gegarandeerd iets leuks te doen voor iedereen!

Bekijk hier al onze hotels

Weekend weg met familie

Wilt u graag een weekend weg met familie? Kom dan een weekendje weg met 8 personen naar één van onze Van der Valk hotels. De perfecte manier om quality time met elkaar door te brengen. Diverse hotels bieden luxe familiekamers aan om het weekend weg met familie zo comfortabel mogelijk te maken. Ook kamers die helemaal gericht zijn op kinderen, comfortabele bedden en gratis Wifi. Wist u dat verschillende hotels ook een zwembad, bioscoop, bowlingbaan of zelfs een verrassende gamehal hebben? Perfect voor een weekendje weg met familie. Of het nu gaat om gezellig samen eten, een spelletje spelen of een uitstapje naar de plaatselijke dierentuin, elk gezin zal zich tijdens hun weekendje weg vermaken in onze Van der Valk hotels.

Weekend weg met vrienden

Wilt u graag met 8 personen een weekend weg? Een gezellig mannen- of vriendinnenweekend kan uitstekend bij onze hotels. Geniet met uw vriendinnen bij een Van der Valk hotels in de natuur, in een stad of aan het strand. Of er even een weekend tussen uit met alleen maar mannen? Dan kunt u bij Van der Valk een overnachting gemakkelijk combineren met verschillende sportieve activiteiten rondom de hotels zoals mountainbiken bijvoorbeeld. Kom daarna tot rust in een van de faciliteiten van onze hotels, zoals de wellness of in het restaurant. Met tal van activiteiten, heerlijk eten en comfortabele kamers is dit weekendje weg voor 8 personen de ideale manier om tijd door te brengen met uw vrienden.

Bekijk al onze hotels